Mercedes-AMG oslavuje šampionát F1 špeciálnou edíciou

Anonim

Na oslavu víťazstiev v sezóne 2015 World Formula 1 uviedla spoločnosť Mercedes-AMG na trh špeciálnu edíciu Mercedes-AMG A45 4Matic.

Po druhom víťazstve vo svetovom šampionáte Formuly 1 v kategórii konštruktérov a jazdcov chcel Mercedes-AMG tento čin zaznamenať uvedením edície majstrov sveta Mercedes-AMG A45 Petronas 2015. Pre Tobiasa Moersa, generálneho riaditeľa Mercedes-AMG, "je to spôsob, ako sa so všetkými fanúšikmi podeliť o úspech Lewisa Hamiltona a Nica Rosberga."

Zvonku sú zvýraznené strieborné tóny a olejovo zelené dizajny, 19-palcové kolesá a väčší predný difúzor a zadný spojler. Vo vnútri kabíny treba vyzdvihnúť prístrojový panel, športové sedadlá a štítky tejto edície. Táto špeciálna edícia obsahuje aj štandardné balíky AMG Performance, AMG Exclusive a AMG Dynamic Plus.

SÚVISIACE: Mercedes-AMG zahodil konkurenta pre Porsche 918 a Ferrari LaFerrari

Čo sa týka monitoringu, tento Mercedes-AMG A 45 4MATIC si zachováva svoje charakteristiky: 2,0-valcový motor s výkonom 381 k, pohon všetkých kolies a samosvorný diferenciál na prednej náprave. Zrýchlenie z 0 na 100 km/h zaberie iba 4,2 sekundy.

Svetová premiéra A 45 4MATIC sa konala 26. novembra na Veľkej cene Abú Zabí. Príchod tejto špeciálnej edície na trh však prebehne až v januári budúceho roka, predaj sa skončí v máji.

Mercedes-AMG oslavuje šampionát F1 špeciálnou edíciou 17992_1
Mercedes-AMG oslavuje šampionát F1 špeciálnou edíciou 17992_2
Mercedes-AMG oslavuje šampionát F1 špeciálnou edíciou 17992_3

Sledujte Razão Automóvel na Instagrame a Twitteri

Čítaj viac