Cadillac ATS Coupe agai atu i Europa

Anonim

O loʻo faʻagasolo le fuafuaga faʻalauteleina a Cadillac ma o lona isi gaioiga o le faʻaofiina lea o le Cadillac ATS Coupe fou i le maketi a Europa. Ua sauni Cadillac e tau i se maketi ua uma ona pulea e le 3 tele Siamani?

Ua o'o i le taimi e fa'ailoa atoatoa ai lenei fa'ata'ita'iga fou a Amerika (tele o Europa): O le a ou amata i le ta'u atu e le'i iai ni afi tiso…ae pe o le afi 2 lita ma le 276hp ose peti manumalo?

O le 2-lita 4-cylinder poloka e tuʻuina atu le 276hp, 400 Nm ma oʻo atu i le 100 km / h i le naʻo le 5.8 sekone. O lenei afi e maua ai le 90% o lona malosi i le va o le 2100 ma le 3000rpm, fa'atumauina le 400Nm i le 4600rpm. O lo'o tu'ufa'atasia i le 6-saosaoa otometi fa'asalalau ma o lo'o iai le fa'aogaina o le ta'avale uili uma e fai ma filifiliga. O le faʻaaogaina e tusa ma le 7.5 lita i le 100 kilomita.

Cadillac ATS Coupe EU version (6)

Faatasi ai ma le sili atu i le 1600 kg, o le fua faatatau o le 138hp / lita ma le malosi-i-mamafa fua o le 5.8 kg / hp, o le Cadillac ATS Coupe ua folafola e le faʻanoanoa. Ae le gata i lea, a aunoa ma afi tiso maua o le a faigata ona faatalitonu tagata faatau.

O le coupé fou e faʻavae i luga o le Cadillac ATS ma e matua tuuto atu i le lagona taugata i luga o le vaa. O le lelei o meafaitino ma se tulaga talafeagai o meafaigaluega sa avea ma popolega faifaipea i le atinaʻeina o oloa. E mafai ona tatou fa'amoemoe i moli fa'apipi'i bi-xenon, moli tu'usa'o i le ao fa'apea fo'i moli fa'asolosolo.

VAAI FOI: O le Cadillac CTV-V Coupé o se moe masani

I totonu e leai se leai o le Bluetooth, feso'ota'iga leo, iloa leo, tusitusiga-i-leo (faiga e faitau savali o lo'o o'o mai), USB port, SD card reader ma le 8" touchscreen i le tioata vai (LCD). Ma o se mea fou foi: e mafai ona totogi telefoni feʻaveaʻi e aunoa ma le faʻaogaina o uaea taufaasese, naʻo le tuʻu o le telefoni feaveaʻi i luga o le fala Powermat o loʻo i tua o le lau.

Cadillac ATS Coupe EU version (5)

O le meafaifa'aili laulau e fa'afuainumera fo'i ma fa'aogaina le fa'atutuina o le 5.7 inisi lanu lanu atoa. O lenei lua-faitotoa Amerika e le o misia i musika, e pei ona folafola mai e le Bose System e tuʻuina atu ni malaga faʻafilemu i le leo o lau lisi e sili ona e fiafia i ai, faʻafetai i le faʻaogaina o le pisa faʻaleaogaina.

E leai foi se leai o ni faiga saogalemu e pei o le faʻalavelave faʻalavelave i luma, faʻalauiloaina o moli auala, Lane Assist, faʻalavelave faʻafuaseʻi, ma isi.

E LE'I MISIA: E mafai ona e ta'u lelei igoa o ituaiga? mafaufau faalua

Cadillac o loʻo sauniuni ma le faʻaeteete le faʻaofiina o le tele o faʻataʻitaʻiga i Europa, o latou: o le Cadillac CTS fou, ATS ma ATS Coupe. E ui lava o le Cadillac CTS fou ua faʻasolo i nisi o atunuu Europa, e leʻi oʻo i le maualuga o le matua o ona tagata Siamani.

O le Cadillac ATS Coupe fou e taunuu ia Oketopa, ae leai lava se tau mo le maketi a le atunuu.

Faletusi:

Cadillac ATS Coupe agai atu i Europa 19427_3

Faitau atili