DS 7 Crossback: "haute couture" i Sineva

Anonim

Ole DS 7 Crossback fou e sili atu nai lo na'o se va'aiga avant-garde. O le "fuʻa" fou o le Farani faʻailoga ua faʻaalia ai tekinolosi fou ma se afi faʻapipiʻi ma le 300 hp o le mana.

O le DS 7 Crossback o le faʻailoga muamua a Farani i totonu o le vaega o le SUV, lea e tele mea e fai mai e uiga i le taua o lenei faʻataʻitaʻiga fou mo le faʻailoga.

I fafo, o se tasi o mea taua e le masalomia o le saini malamalama fou, lea na faʻaigoaina e le Farani Faʻailoga Active LED Vision. O lenei saini e faia i moli o le ao, faʻailoga alualu i luma mo le suiga o le itu ma, i le pito i tua, se togafitiga tolu-dimensional i foliga o fua, e pei ona vaaia i ata.

DS 7 Crossback

I totonu, o le DS 7 Crossback La Première e faʻauluina se pea 12-inisi mata, lea e faʻaogaina ai le faʻaogaina, multimedia ma fesoʻotaʻiga galuega, ma isi. E le gata i lea, o lenei faʻataʻitaʻiga o loʻo aumaia ai foʻi se seti o fesoʻotaʻiga pailate, Night Vision ma Active Scan Suspension mea faigaluega, e maua i vaega uma o le laina.

DS 7 Crossback:

300 hp afi fe'avea'i ma ta'avale uili uma

Le tele o afi - mo lenei lomiga muamua - e aofia ai afi sili ona malolosi e lua i le laina, o poloka. Blue HDi ma le 180 hp ma THP ma le 225 hp , o lo'o feso'ota'i uma ma le fa'aliliuga otometi fou e valu-saosaoa. Mulimuli ane, o le a maua foi poloka. 130hp BlueHDi, 180 hp THP ma 130hp PureTech.

I le isi itu, o le naunautaiga e ofoina atu se hybrid poʻo le eletise i faʻataʻitaʻiga DS uma o loʻo faʻalatalata atu ma latalata i le mea moni. E mafua ona o le a atiaʻe e le faʻailoga a E-Tense hybrid engine, e na'o le tautotogo 2019 e maua, ma le 300 hp, 450 Nm o torque, 4-wheel drive ma le 60 km laina i le 100% eletise.

O tala fou uma mai le Geneva Motor Show iinei

Faitau atili