Na'o le Citroën C5 fou i le 2020. E aoga le fa'atali?

Anonim

A maeʻa ni nai tausaga faʻafefe i tulaga o le gamma alignment , e foliga mai ua toe maua e Citroën se auala e taamilo ai.

O lenei ala fou e manino lava bet i le eseesega mai le tauvaga, aemaise lava mai le tauvaga i totonu, i se isi faaupuga: Peugeot ma Opel (na maua talu ai nei e le PSA Group).

2017 Citroën C5 Aircross
I totonu ole Citroën C5 Aircross. O le saloon version e tatau ona faʻasoa nisi elemene.

I lenei taʻiala fou, ua le o toe tuliloaina e Citroën faʻamatalaga Siamani (na tuʻu le misiona ia Peugeot) ma o loʻo mulimuli i lona lava ala e faʻavae i luga o mataupu faavae ua uma ona taʻitaʻia le faʻailoga i le taimi ua tuanaʻi: faʻamafanafanaga ma mamanu.

I le va, e manatua ai le le mautonu, o loʻo i ai se manatuaga o nisi faʻataʻitaʻiga e le faʻamalosia.

Na'o le Citroën C5 fou i le 2020. E aoga le fa'atali? 20454_2

Le pito o le Citroën C5

Faatasi ai ma le faaiuga o le vevesi o le vavaeeseina ma le tutoʻatasi o DS mai Citroën i le 2014, o le faʻailoga Farani ua amata nei ona faʻatumu "avanoa avanoa" na faia e lenei teteʻa.

Na'o le Citroën C5 fou i le 2020. E aoga le fa'atali? 20454_3
Na faʻalauiloaina i le 2009, o le Citroën C5 na gaosia ia Iuni o lenei tausaga.

O se tasi o nei avanoa avanoa e ta'ua o le Citroën C5. Faʻataʻitaʻiga na taofia le gaosia ia Iuni talu ai, e pei ona matou tusia iinei.

I le taimi nei, i autafa o le Frankfurt Motor Show, Linda Jackson, Pule Sili o Citroën, na sau e talanoa e uiga i lona sui.

Le toe fanauina o le Citroën C5

E tusa ai ma lenei matafaioi, e tatau ona tatou faʻatali seʻia oʻo i le 2020 e faʻafeiloaʻi ai le Citroën C5 fou.

O se faʻataʻitaʻiga o le a faʻaogaina ai le faʻaogaina o le Grupo PSA o loʻo tuʻuina atu i faʻataʻitaʻiga D-segment. Tekinolosi tulaga ese a Citroën.

Na'o le Citroën C5 fou i le 2020. E aoga le fa'atali? 20454_5
Manatua le foeuli ogatotonu tumau?

O se tasi o nei tekinolosi tulaga ese i Citroën o le a avea ma faiga faʻamalolo fou - vaʻai iinei - lea o le a suia ai le taugata ma le lavelave hydropneumatic system ua tatou iloa e oʻo mai i le taimi nei. O lenei faamautinoaga na tuuina mai e le leo o Linda Jackson lava ia.

Pe aoga le faatali?

Mo brand aficionados o le tali o le ioe. Faatasi ai ma se fuafuaga ua fetuunai i aso nei (lea e le fiafia i ai tagata uma), o le French brand e foliga mai ua faia se "toe foi i mea autu".

O le mamanu na toe faʻamalosi ma o le tekonolosi faʻaaogaina i ana faʻataʻitaʻiga ua toe taulaʻi atu i le faʻamafanafanaga ma le eseesega. O le Citroën C5 fou, pe afai e pipii i lenei laina, e mafai ona faʻatusalia le faʻamatalaga sili o le 21st century Citroën.

Seʻia oʻo i lena taimi, oi latou e manaʻo i se Citroën lapopoa o le a maua le C5 Aircross SUV i le amataga o le 2018.

2017 Citroën C5 Aircross

O se auala e talanoaina tele

O nisi tagata e liliu i luga o latou isu i le Citroën fou, ma manatua aso DS.

Na'o le Citroën C5 fou i le 2020. E aoga le fa'atali? 20454_7
Molī lanu samasama. E te iloa pe aisea?

O se taimi na fa'ailoa ai e le fa'ailoga Farani ia tekonolosi e foliga mai na muamua atu i lo latou taimi. O moli faʻatonu, faʻamautu faʻamalo, faʻamalama eletise, faʻataʻitaʻiga i le lumanaʻi ma le tele o isi faʻamatalaga avant-garde ua avea ai Citroën ma faʻailoga faʻalotu i le konetineta tuai.

O le faʻagaloina o faʻataʻitaʻiga taugata, o lenei Citroën e foliga mai e latalata i faʻataʻitaʻiga e pei o le 2CV, faʻaaogaina se filosofia talavou ma le taulaga. Pe sa'o le filifiliga? Citroën C6 fa'atauga taunu'uga fai mai ioe.

Na'o le Citroën C5 fou i le 2020. E aoga le fa'atali? 20454_8

Faitau atili