Hyundai HyperEconiq Ioniq. Fa'alogo ile faiga fa'alesiosiomaga

Anonim

Na aumaia e Hyundai se isi ituaiga o suiga tau taavale i SEMA. Nai lo le va'ava'ai e fa'ateleina le fa'atinoga i luga o le toso ta'avale po'o so'o se isi ta'amilosaga, na ave e le Korea brand le hybrid Ioniq ma taumafai e fa'ateleina lona lelei.

Ole galuega ole Hyundai HyperEconiq Ioniq

O le Hyundai HyperEconiq Ioniq na mafua mai i se faiga faapaaga i le va o le Korean brand ma Bisimoto Engineering. O le sini o lenei faiga faapaaga o le fatuina lea o se faʻataʻitaʻiga e tuʻufaʻatasia ai tekinolosi sili ona lelei e faʻaogaina i le tamaoaiga, hypermiling ma le faʻaitiitia o feteʻenaʻiga ina ia faʻateleina le lelei o le Ioniq ua maeʻa lelei, e aunoa ma le afaina o le avetaavale.

Fa'aitiitia fe'ese'esea'iga, fa'atasi ai ma togi fa'atauvaga

Ma e pei ona mafai ona tatou vaʻaia, o suiga tetele, e aofia ai vaega sili ona eseese. E iloga ese'esega o le tino mo le fa'alelei lelei: uili pito i tua e ufiufi, vaeluaga o le ea i luma ma itu ma se fa'aleaga pito i tua. O le fa'amalologa ua fausia nei i coilovers, lea e fa'aitiitia ai le maualuga i le eleele ma pa'u e maualalo le ta'avale. O fa'amau taofi e faia fo'i ile alumini.

Hyundai HyperEconiq Ioniq - Bisimoto Inisinia

O lo'o fa'aogaina e HyperEconiq Ioniq se seti fou o moli aloiafi mai le NGK ma le suau'u maualalo Elite Synthetic Oil 0W20 mai PurOl. O le faʻaogaina o le faʻaogaina e faʻapitoa i Bisimoto, faʻamalieina le malosi o le volumetric ma maua ai se faiga fou e suʻesuʻe ai le tagata lava ia (OBD) mai Racepak. O le vaega eletise o le powertrain ua faʻalelei lelei.

E ui lava i le taulaʻi i le lelei, o nisi o suiga e foliga mai o se mea saʻo mai le taʻavale taʻavale: 19-inisi uili alava carbon mai Carbon Revolution ma Pole Position bacquets mai Recaro.

O le HyperEconiq Ioniq sa fa'aitiitia le fa'aaogaina

I totonu o le US, o le Ioniq Hybrid o loʻo i ai le faʻaaogaina masani masani i le va o le 4.06 ma le 4.28 l / 100 km (e tele ituaiga o faʻataʻitaʻiga). O lea e manaia ai le iloa po o le a le aafiaga o suiga na faia. Bisimoto faʻasalalau mo le HyperEconiq Ioniq faʻaaogaina i lalo ifo o le 3.0 l / 100 km, ua mafai ona ausia le 2.83 l / 100 km i ana suʻega i totonu. . Fa'alogo tagata fa'atau? E foliga mai ia te au o se lalolagi fou o avanoa.

Faitau atili