Teaser: fou Smart ForTwo ma ForFour 2015

Anonim

Smart na tuʻuina atu i ni nai aso talu ai se vitio lea e siiina ai sina veli o le mamanu o le Smart ForTwo ma ForFour fou. O lo'o fa'amoemoe se fa'aaliga atoa ile masina nei.

E le taumateina o le Smart ForTwo o se tasi o tagata pito sili ona mataʻina o le taulaga. Pe mo lona faʻateleina, taʻutaʻua poʻo le faʻailoga Mercedes-Benz, o le mea mautinoa o le ForTwo o aso nei o se taʻavale faʻapitoa. Talu mai le 2011, o le tele o faʻataʻitaʻiga ua mamanuina e faʻaalia ai laina o le a mulimulitaʻi ai le faʻataʻitaʻiga fou, e aunoa ma le leiloa o foliga faʻataʻitaʻiga e taʻua e le igoa DNA Smart.

VAAI FOI: Peugeot 108 fou, o le isi aai nofomau mo le taulaga "taua"

I lenei vitio, e mafai ona e vaʻaia e le gata i laina o le Smart ForTwo fou, ae o se otootoga o laina o le Smart ForFour fou, e tele lava ina aʻafia e le uso laitiiti. Ae mo afi, faʻafetai i le faʻasoaina o vaega ma Renault, o le faʻalauiloaina o le 1.0 SCe ma le 70hp ma le 0.9 TCe ma le 90hp, e lua i luga o le penisini, e faʻamoemoeina. O le aofaʻi o faʻaaliga o faʻataʻitaʻiga e lua o loʻo taumatemate i lenei masina.

atamai

Faitau atili