Subaru fa'aoga e Colin McRae ma Peter Solberg o lo'o fa'atau

Anonim

O lenei Subaru Impreza WRC ua toe faʻaleleia atoatoa ma foliga, e tusa ai ma le faʻatau, e pei o le sau mai le faʻatau. O le mea moni o le faaopoopo atu i le "pei o le fou", o lenei kopi sa ola i ni taimi manatua pea.

Afai e faʻaauau pea lenei mea, 2016 e mafai ona avea ma tausaga o "seasea maua mo le faʻatau" ma o lenei Subaru Impreza WRC e le o tuʻua i fafo o lena lisi. E le gata i lea, i le faaopoopo atu i le avetaavale Peter Solberg na nofo i tua o le uili o lenei taavale e tauva i le World Rally Championship i le 2007, o le Subaru lea na faʻaalia ai Colin McRae i luma o le lautele mo le taimi mulimuli, i le 2007 i le Goodwood Festival.

Vaai foi: Ole Lancia Delta Integrale e 50 kilomita ma o loʻo faʻatau atu

I le faaopoopo atu i le mamafa o lagona o lenei Subaru Impreza WRC o loʻo i ai mo Colin McRae uma, o le faʻataʻitaʻiga matou te vaʻaia iinei o loʻo i le tulaga 2 i Rally de Portugal (2007), 2nd tulaga i Rally Greece ma le 3rd tulaga i Rally da Grande Peretania ma Peter. Solberg i le pulega.

O le tau ole fesili mo lenei seasea e £ 159,500.00 (€205,548.28) ma e mafai ona e siaki le faʻasalalauga iinei. Ole meaalofa sili lea ole Aso Valenitina…ma tama'ita'i, ole Aso Valenitina ole aso uma!

Subaru fa'aoga e Colin McRae ma Peter Solberg o lo'o fa'atau 22944_1

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili