Jaguar Land Rover. Talafou uma seia oo i le 2020

Anonim

Faatasi ai ma le tausaga faʻaletupe 2016-17 faʻaiʻu ia Mati 31, Jaguar Land Rover ua faʻasalalau, mo le taimi muamua, faʻatau atu i luga atu o le 600,000 iunite. Numera e faaluaina le aofaiga na ausia i le ono tausaga talu ai, ma o lona uiga o le faatoluina o tupe maua i le vaitaimi lava e tasi.

Land Rover o le faʻailoga na sili ona sao i taunuuga lelei, faʻafetai i le manaʻo o le maketi mo suʻega SUV. E oo lava ia Jaguar na tatau ona ofoina atu se talosaga i lenei vaega, le F-PACE. I'uga? O le taimi nei o la latou faʻataʻitaʻiga sili ona faʻatau atu.

O le auala lelei o le faʻaauau. E le mafai e le JLR ona fa'agesegese. O le a le mea o loo sauniunia e le vaega mo tausaga a sau? O le a tatou vaai.

Jaguar

Ia Setema i le faʻaaliga Frankfurt, o le E-PACE, o se crossover fou, o le a tuʻuina atu. O lenei faʻataʻitaʻiga o le a tuʻuina se tasi vaega i lalo ole F-PACE ma, e le pei o isi Jaguars, o le a tele lava ina fausia i le uamea.

E tatau ona e faʻaogaina le D8 platform, tutusa ma le Land Rover Discovery Sport ma Range Rover Evoque. O le a mai ia mea o le a maua ai foi le afi, o lona uiga, o le fa-cylinder Ingenium Diesel ma penisini, na tuʻuina atu talu ai nei.

Jaguar I-PACE

O le tausaga a sau, o le a tatou vaʻai i le gaosiga o le I-PACE. Le muamua 100% faʻataʻitaʻiga eletise o le faʻailoga ma le vaega - ua uma ona matou taʻua lenei faʻataʻitaʻiga i le tele o taimi. I-PACE e faʻavae i luga o se fausaga fou alumini mo taʻavale eletise. O le a fausia i fale o Magna-Steyr i Graz, Ausetalia i le fua faatatau o le 15,000 iunite i le tausaga.

I le 2019 o le XJ, le fuʻa a le faʻailoga, o le a iu lava ina suia. I le taimi muamua, o Ian Callum, le faatonu o le mamanu a Jaguar, sa mafaufau aloaia i se mea e latalata i se coupe, ae o le maketi a Saina ua faʻatonuina o le auala sili i luma o le a sili atu ona masani ai le hatchback.

O se XJ fou-eletise fou na mafaufauina, ae o le a tatou vaʻaia le tele o faʻasalalauga i le ofoina atu o faiga faʻamalosi.

Jaguar XJR

Fai mai Jaguar, atonu e le'i sauni le lalolagi mo se fa'ata'ita'iga lona lua e leai se fa'avevela. O le galuega a le I-PACE o le a faʻamoemoeina mo le fuafuaga a le faʻailoga i le lumanaʻi i lenei tulaga.

E pei o lea, o le XJ o le a taulaʻi atu i naʻo afi vevela ma fofo faʻafefiloi. O loʻo iloiloina se faʻapipiʻi, lea o le a nonofo faatasi ai le Ingenium fa-silinder afi afi ma se afi eletise.

Ma mulimuli ane, i le 2020, o le a oʻo i le F-TYPE le taimi e sui ai. Ae paga lea, e itiiti pe leai se mea e iloa e uiga i le coupé ma le roadster i le lumanaʻi. Talu ai nei na fa'atamaoaigaina ai le F-TYPE i se afi fa'ato'a fa'avae, fa'atasi ai ma le taumatematega e ono maua fo'i e le isi augatupulaga se fela'iga fa'afefiloi.

Land Rover

Faatasi ai ma le naunau e le uma mo SUVs i le maketi, ma e ui lava i le faʻatupulaia o tauvaga, e foliga mai e faigofie le Land Rover mo tausaga a sau. Talu ai nei na faʻaalia ai le Range Rover Velar, lea o le a tuʻuina i le va o le Evoque ma le Sport models. O nei mea, e tulaga ese e le gata mo lona sitaili, ae mo le avea ma Land Rover muamua na mamanuina i luga o le faavae o le Jaguar, le D7a, lea e tautua ai le F-PACE.

2017 Range Rover Velar

O le tausaga a sau o le a faʻaalia ai le sui o Evoque. O le a avea ma se toe faʻaleleia tele o le faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai nei, faʻatumauina le D8 faʻavae tutusa. E-PACE e tatau ona tuʻuina atu faʻailoga malosi o mea e mafai ona tatou faʻamoemoeina mai le lumanaʻi Evoque.

Ae o le a avea ma sui o le Land Rover Defender e tatau ona faʻalogo uma. Na alu ese Defender mai le gaosiga i le tausaga talu ai ae o le a toe foi mai, masalo i totonu o le isi tausaga. O le a avea ma faʻataʻitaʻiga muamua e tuʻua le falegaosimea fou a Jaguar Land Rover i Slovakia.

Land Rover DC100

O mea uma e faʻasino i le faʻaogaina o se faʻaoga faigofie o le D7u platform, i le alumini, tutusa lea e maua ai le Range Rover, Range Rover Sport ma Land Rover Discovery. O lo'o fa'amoemoeina e le itiiti ifo ma le lua fa'auiga tino, tasi e lua ma le tasi e fa faitoto'a. Ma e tatau ona i ai i latou ta'itasi ni fa'aliliuga se lua: o le tasi e fa'atatau i si'osi'omaga i le taulaga ma le isi mo tagata fiafia i fafo.

I le ata e mafai ona tatou vaʻai i le 2015 manatu, ae e tusa ai ma tala lata mai, o le a le tele se mea e fai i lenei mea. Mai faʻataʻitaʻiga uma na fuafuaina, e le masalomia o le mea lea e sili ona faigata mo Jaguar Land Rover.

Faitau atili