Ford Focus RS ma ST na mamanuina e X-Tomi Design

Anonim

O le tupulaga lona fa o Ford Taulai faatoa uma ona tuʻuina atu - faʻatasi ai ma Lisbon ma Cascais o loʻo avea ma tuaa - ma o le a mautinoa lava o se tasi o faʻalauiloa sili ona taua o le tausaga i le vaega.

Ma e ui o loʻo i ai le tele o foliga fou - faʻavae fou ma le faʻaaogaina o tekinolosi taʻavale tutoʻatasi Level 2, mo se faʻataʻitaʻiga -, i le isi itu, o tagata fiafia e tatau ona mafaufauina pe o le a le tulaga o le a suitulaga i le Focus ST ma Focus RS.

Ford Focus RS

Ua uma ona matou lipotia iinei e uiga i mea o loʻo faʻamoemoeina mo le lumanaʻi Focus RS. E sili atu le malosi, agai i le 400 hp, fa'atasi ai ma le sao fa'atatau o se faiga semi-hybrid (48 V). Ole taimi nei, fa'afetai ile X-Tomi Design, o lo'o i ai sau va'aiga pe fa'apefea ona foliga mai lenei "mega hatch".

O le pito i luma o loʻo pulea e le faʻaogaina o le ea faʻaalia ma le agalelei, lea e faʻamautinoa ai le faʻamalosi vaaia o loʻo faʻamoemoeina mai se masini ua fuafuaina mo le maualuga o le faʻatinoga. E ui lava e na o se vaaiga o le taavale, e mafai foi ona matauina le i ai o se spoiler pito i tua e sili atu ona taʻua nai lo isi Focuses o loʻo tuʻuina atu i le taimi nei - o se fua e le ese mai le Ford Focus RS o loʻo iai nei.

FOLLOW US ON YOUTUBE Subscribe to our channel

Ford Focus ST

O le agai i lalo o se tulaga maualuga o faatinoga, tatou te maua ai foi se vaaiga i se hypothetical Focus ST. O tala mo le lumanaʻi ST e foliga mai e manaia e pei o le RS. E foliga mai, o le 2.0 l 250 hp afi o loʻo i ai nei o le a alu i fafo, fa'aalia i lona tulaga o se la'ititi 1.5 , faʻavae i luga o le 1.5 l fa-cylinder EcoBoost - aua le fenumiai ma le 1.5 tolu-silinder Fiesta ST.

Ford Focus ST X-Tomi Design

Pe itiiti tele le afi? Ia, o le Peugeot 308 GTI e aumaia le 1.6 THP ma le 270 hp. O loʻo faʻatatauina o le Focus ST fou o loʻo tuʻuina atu foi le tau o le eletise e tusa ma le 270 ma le 280 hp, tuʻuina i laina e le gata i le 308 GTI, ae faʻapea foʻi ma le Hyundai I30 N poʻo le Renault Mégane RS.

O tala foi e faasino i se Focus ST Diesel, e pei ona tupu i le tupulaga o loʻo iai nei.

Faitau atili