E ono tuua e Jeremy Clarkson le BBC

Anonim

E tusa lava pe o le a le toe i ai ni aʻafiaga o le faʻalavelave e aofia ai Jeremy Clarkson ma se tagata gaosi oloa, e mafai e le tagata faʻasalalau ona alu ese mai le nofoaga i lona lava faitalia.

E pei ona e silafia, o Jeremy Clarkson, le talimalo lauiloa a le BBC's Top Gear, na toe tulaʻi mai i finauga i le vaiaso talu ai. Na tu’uaia na ia fa’ao’olima i se tasi o faufale o le polokalame ona o le leai o ni mea’ai i tua, ma o le fa’alavelave lea na manatu ai le BBC e taofia le polokalame.

I le taimi nei, o faʻamatalaga latalata ia Jeremy Clarkson, fai mai o le manaʻoga o le tagata faʻasalalau e alu ese mai le nofoaga, e tusa lava pe leai se aʻafiaga o le faiga faʻalotoifale na faʻalauiloa e le BBC. Faatasi ai ma le alu ese atu o le 54 tausaga le matua, e foliga mai o le iʻuga o le Top Gear e pei ona tatou iloa, o se mea e mafai ona faʻatonuina le alu ese o Richard Hammond ma James May. Manatua o konekarate a le au faʻasalalau e toʻatolu e muta i le amataga. pei o le masina a sau.

Ae ui i lea, 700,000 tagata na sainia se talosaga e taʻua o le "Bring Back Clarkson" (i le gagana Potukale: matou te manaʻo ia toe foʻi mai Jeremy) faʻaalia le lotogatasi ma le tagata faʻasalalau ma faitioina le tulaga o le ala Peretania.

Ia mautinoa e mulimuli mai ia i matou ile Facebook

Punavai: radiotimes.com / Ata: 3news

Faitau atili