Ariel Atom 3.5 - E lima isi vae sefulu o le adrenaline

Anonim

Na fa'ailoa mai e Ariel le mea e sili ona fa'amoemoeina e so'o se tagata fa'atauva'a - o se fa'aleleia i le Atom la'ititi ma le fa'avaivai.

O le lima vaesefulu o le numera numera lea na manaʻo le gaosiga e ausia i lenei evolusione, ae sei vagana ai le igoa faʻataʻitaʻiga, o le lisi o foliga fou e faʻaopoopoina le sili atu ma le lima vaesefulu i tau ma meafaigaluega o lenei meataalo-aso.

E tulaga ese ma faʻapitoa, o lenei Atom fou o le tali a Ariel i se faʻasalalauga faʻapitoa, o loʻo manaʻo e maua se taavale e le pei o isi. O loʻo taulaʻi i le tagata faʻatau, o Ariel o loʻo i totonu o le maketi supersports e manumalo ma avea ma faʻamatalaga lelei - e sili atu nai lo le evolusione o le Atom, o se faʻaleleia atili o le va ma tagata faʻatau. O le peti i luga o se avanoa sili atu o le faʻavasegaina e tusa ai ma manaʻoga o lē e ona ma tofo o se tasi lea o faʻamuamua o lenei lomiga fou.

Ariel Atom 3.5 - E lima isi vae sefulu o le adrenaline 27114_1
O le 3.5 o se oloa na fanau mai i le tuʻufaʻatasia o uiga lelei o faʻataʻitaʻiga sili ona faʻapitoa o le Atom - e maua e le chassis suiga e maua mai i le V8 ma le Mugen versions. I le tulaga o le chassis na matou maua ai se faʻaleleia atili o le malosi o le torsional, ae o suiga e aʻafia ai foi le afi ma mea e teʻi ai. Matou te faafetai!

O le afi Honda 2.0 iVTEC o loʻo tausia le 245hp o le mana, ae i le supercharged version o loʻo i ai se faʻaopoopoga o le 10hp pe a faʻatusatusa i le faʻataʻitaʻiga muamua, o loʻo tuʻuina atu le 310hp mafaufau, e mafua mai i suiga i tulaga o le pulega afi ma le faʻaaogaina. Faʻatasi ai ma le faʻatusatusaina o le malosi-i-mamafa e foliga mai o se pepelo, o lenei "fou" Atom o loʻo faʻateleina le taulaʻi i le lelei o le ala. O lo'o fa'atupula'ia se fa'aletonu ogaoga i le va o le fa'aogaina o auala ma fa'ai'uga o vaiaso o le fiafia mama i luga o se ta'amilosaga e aunoa ma le "ta'oto" o tapulaa saoasaoa.

Ariel Atom 3.5 - E lima isi vae sefulu o le adrenaline 27114_2
O suiga e le gata i le vaega faʻapitoa - o se pulou fou ma moli moli e sili ona iloa, e aofia ai se faʻaaliga fou e tuʻuina atu ai i le avetaʻavale le avanoa e tuʻuina atu ai faʻamatalaga telemetric i se komepiuta ma o ana faatulagaga fou o tau e faʻaleleia atili ai mea uma. vaaia.

Ole Atom fou e televave, sili atu ona lelei ma sili atu ona tulaga ese. I le auaunaga o le saoasaoa ma le faʻapitoa, e le mafai ona sili atu le fiafia i lenei masini - sau le sili atu sefuluaʻi mo lenei meataalo ma i le lumanaʻi, se faʻataʻitaʻiga fou!

Ariel Atom 3.5 - E lima isi vae sefulu o le adrenaline 27114_3

Tusiga: Diogo Teixeira

Faitau atili