New Volvo XC60: o le vaaiga muamua

Anonim

Volvo o loʻo tuʻuina atu se vaaiga o le lumanaʻi XC60. O le lona lua o augatupulaga o le SUV Suetena manuia o le a faʻaalia i Geneva.

Talu mai lona faʻalauiloaina i le 2008, o le Volvo XC60 ua faʻateleina le numera o faʻatauga i le lalolagi i tausaga taʻitasi.

O le taimi nei o le faʻataʻitaʻiga sili ona faʻatau atu a le kamupani Suetena ma o le taʻitaʻi Europa i lana vaega, ma sili atu nai lo le 82,000 iunite faʻatau atu i le 2016. E le leaga mo se faʻataʻitaʻiga faʻamutaina, e te le manatu?

I le lalolagi atoa, o lena fuainumera e sili atu i le 160,000. O lona uiga la e taua tele lona sui. O le mea lea e le o se mea e ofo ai le tuʻuina atu e le Swedish brand ona iloa uma i le tautua o lenei faʻataʻitaʻiga. O le taunuuga o le a iloa i Sineva.

Mo le taimi nei, o le teaser (fa'ailoga ata) e mafai ai ona e mateina na o se vaega o le pito i luma. O se ata o lo'o fa'amatala mai e le Thor Hammer moli ao (Thor's hammer), lea e fa'alautele atu i le pito i luma, o le elemene sili lea.

E LE'I MISIA: Faapitoa. Le tala tele i le 2017 Geneva Motor Show

O le Volvo XC60 o le a avea ma faʻataʻitaʻiga lona fa mai le faʻailoga e faʻaogaina ai le faʻaogaina o le Scalable Platform Architecture (SPA), ua uma ona faʻaogaina i le 90 Series faʻataʻitaʻiga, ae i se faʻamatalaga puupuu. O le 90 Series o le a maua foi le 2.0 lita fa-silinder afi, e le gata i penisini ma tiso. E tatau foi ona faʻamoemoe o le a mafaufau i le Twin Engine hybrid versions.

Ole Volvo XC60 ole a fa'alauiloa fa'alaua'itele i Sineva. O se mea na tupu o le a iai Razão Automóvel ma o le a faʻatalanoaina ai nisi o le nafa ma le Swedish brand.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili