Pagani Huayra: O le "atua o le matagi" ma o tatou lagona

Anonim

I le pisi o le Geneva Motor Show, o le savili o Pagani Huayra - o lona uiga o le atua o le matagi - na ou maua ai le paaga sili mo sina toʻa ma mafaufau. Ioe, to'amalie ma manatunatu i luga o se taavale ma le 700hp e mafai ma fautuaina!

O le vaiaso talu ai, iinei i RazãoAutomóvel, na ou maua ai le avanoa e faʻasoa atu ai ia te oe le olaga i aso uma o se tusitala i le Geneva Motor Show. O le faanatinati; le sauaina; o emo; o folasaga; le tusitusiga. O le tele o galuega e mafai ona faʻavaivaia e oʻo lava ia i latou o loʻo taufetuli mo le fiafia. Pei o tatou.

©ARTM__DSC0234

Ua tiga o'u vae ma ua mulimuli atu lo'u tua i le ala lava lea e tasi (fefaatauaiga ponaivi...) e tele naua ata na pueina i lena aso. Ina ua afa le va o le faaaliga a Ferrari Laferrari ma le potu lomitusi na ou vaai ia Pagani Huayra. Sa i ai o ia, toetoe lava a le iloa ma toetoe a le amanaiaina e le au tusitala e pei o aʻu na faatoa tuua le tuʻuina atu o le Ferrari fou. Ae e le pei o i latou, sa ou tu.

O iinei i Potukale, o le matou potu talafou sa matua naunau lava mo ata ma tala fou e uiga ia Ferrari LaFerrari. A o ou vaivai, malolo oʻu vae ma tilotilo i fafo i le Pagani Huayra - Fogo, faʻatali mo sina taimi.

IMG_7594

A uma mea uma, o afea ou te maua ai se isi avanoa e maua uma ai Pagani Huayra mo aʻu lava? Tusa lava mo ni nai minute? E faigofie lava le tali: atonu e leai lava. Ma o le nofo i totonu o le vaalele o lenei taʻavale tele na ou matua iloa ai le tulaga ese o taavale.

E ui o le Ferrari LaFerrari ma le Mclaren P1 e "valea, poooow!", o le Pagani Huayra e pei o se uaina matua lelei. O le tino ma le malosi o loʻo i ai iina, ae e manaʻomia se iloiloga ma le matua e faʻaalia ai manogi ma mea manogi o loʻo natia i lalo o le "malosi" o na alava kaponi uma ma le malosi.

E le o se mea la e ofo ai ina ua ou vaai i lenei vitio, na auina mai e le matou tagata faitau Hugo Marques - faafetai tele Hugo - Na vave ona ou malamalama i le mea na manaʻo ai le Prestige Import, o se kamupani Amerika i Matu e faʻaulufale mai supercars, e oʻo mai ma lenei vitio faʻalauiloa o le 2 minute. (sili atu i lalo).

Nai lo o tagata savavali ma pa'u mu, na latou pu'eina i le auala na ou lagona ai: i le "dolce far niente" mode. E le taulaʻi i le atoaga ae i faʻamatalaga, lea e faʻaopoopo i lena atoaga. O se taavale tulaga ese. Le mea e mafai ona onana ai lagona po o fea lava tatou te tilotilo i ai. Faʻagesegese, suʻesuʻeina uma faʻamatalaga, poʻo le suʻesuʻeina atoa o lona 700hp e le itiiti ifo le onana o le malosi na tuʻuina atu e le V12 architecture engine ma le faʻamaufaʻailoga a le AMG.

Zen ma rock-and-roll i le tasi afifi. Sili Pagani, sili! I lalo o le matua o lenei Pagani, e le mafai ona ou tilotilo i le Mclaren P1 ma Ferrari LaFerrari a o talavou e toʻalua.

Pagani Huayra: O le

Faitau atili