Volvo XC70 D4: tau saogalemu mo aiga fa'atauva'a

Anonim

Na matou o e faʻataʻitaʻi se tasi o talosaga sili ona manaia a le Swedish brand, le Volvo XC70 D4. I le va o kilomita o le alatele, aai ma nuu i tua, sa lei faigofie ona faatofa atu ia te ia.

Fa'alauiloa i le 2007, o le tupulaga o lo'o i ai nei o le Volvo XC70 na fa'aalia i taimi uma ia lava mai le greyness o le paka ta'avale a le atunu'u. O ona fua tetele, puipuiga i le tino atoa ma le kilia maualuga o le eleele e le mafai ai ona le iloa le van Suetena.

Fa'aonaponei loloto talu mai lena taimi, fa'atasi ai ma le fa'aofiina o masini sili atu ona lelei ma finauga fa'atekonolosi fou, o lo'o tumau pea le fa'aaliga: o le Volvo XC70 D4 o lo'o fa'aauau pea ona tu i fafo i so'o se mea e alu i ai. O le mamanu o faʻataʻitaʻiga o le fale Suetena o loʻo i ai lenei tulaga faʻapitoa, e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga o faʻaonaponei, o le taimi e agalelei i ai.

Uluai lagona: avanoa ma le saogalemu

Volvo XC70 D4 AUT 21

Na matou ave le ki Volvo XC70 ma matou le tuua lau kamupani seia oʻo i le 1000km mulimuli ane. E ui lava i ona lapo'a ma le mamafa, o lenei veni fa'atauva'a a Suetena e faigofie ona ave'esea. E faanoanoa lava ona ua mamafa tele le fesoasoani mai le itu i le taulaga. Masalo ina ia aua ne'i galo ona fua.

Talitonu mai ia te aʻu, e i ai loʻu lagona afai e fai si umi o le XC70, e mafai ona tatou vaʻavaʻai mata i le va o le au loli (atonu o loʻo ou faʻateleina). Ae o le lagona o le Volvo XC70 o loʻo tuʻuina mai ia i tatou e moni lava lenei: o le avanoa, tele ma, ioe, saogalemu ma le vavae ese mai elemene i fafo. I le faaiuga o malaga taitasi ou te lagona lava le tatau ona siaki pe o i ai ni tagata o le taulaga na mau i le pito i luma. E leʻi tupu lava, o le mea sili ou te leʻi iloaina ...

IMG_4644

O totonu o se fa'ailoga i le olaga faaleaiga. Ateatea, fa'alelei ma fau lelei, totonu ole XC70 e avea ma soa lelei mo malaga umi. O nisi faʻamatalaga ua uma ona faʻaalia le mamafa o tausaga, ae o le faʻafouga lata mai o loʻo faʻaogaina e le faʻailoga natia lelei. Aemaise lava le faʻaaliga faʻafuainumera atoatoa, lea e mafai ai ona tatou faʻafesoʻotaʻi faʻataʻitaʻi uma itu uma o le taʻavale. Mo tamaiti laiti, o le faʻapipiʻiina o le multimedia system o le a avea ma aseta, 1983 € o le tau e totogi mo le leoa o tamaiti laiti i malaga umi.

I le uili: mafanafana ma vave

Ina ua tuua le aai - e ui lava i tapulaʻa o le lapoʻa, sa matou maofa i le faigofie o le feoai i lenei siosiomaga - na matou agai atu i Sintra.

O kilomita muamua i luga o le IC19 e leʻi umi ae faʻaalia se tasi o faaipoipoga sili ona manuia a Volvo i taimi talu ai nei: o le fesoʻotaʻiga o le afi 181hp D4 faʻatasi ai ma le eletise e valu-saosaoa Geartronic.

Volvo XC70 D4 AUT 18

I le faaopoopo atu i le faʻapolopolo (na matou maua le averesi mulimuli o le 7.7 lita i le 100km, leai se popolega) o lenei afi, pe a tuʻufaʻatasia ma lenei pusa, o loʻo i ai se faʻaaliga mautinoa. Po o le a lava le saoasaoa, o le tali e saunia i taimi uma ma malosi. E manaia tele le auala e mafai ai e se afi e na o le 2,000cc ona lafo atu le tele o taavale i se taimi puupuu. A tatou maua i tatou lava, ua uma ona tatou taamilo i le saoasaoa e sili atu i luga atu o le tapulaa faaletulafono.

O iinei, e oo lava i omoomo sili ona iloga i luga o o tatou auala ua na o ni faamatalaga. O se pu lena? E le'i foliga mai.

Ile tulaga masani, o le Volvo XC70 o loʻo faia le mea na ia folafola mai: e saogalemu, mautu ma vaʻaia i le auala e alu atu ai i tulimanu, ae e le fiafia i le faanatinati. O le tele o le ola i luga o auala feʻaveaʻi e faʻalauteleina ai lona ala ma faʻaalia ai le masani e teuteu. E leai ni vavega, faʻatasi ai ma se maualuga maualuga ma paʻu tetele. I le isi itu, o le mafanafana e matua'i atoatoa.

Volvo XC70 D4 AUT 7

O le auala, ma e na'o le uili pito i luma - e ui lava i laei Cross Country - o lenei Volvo XC70 e iu lava ina ausia tulaga aupito maualalo o le Olimipeka. Mo minima o le Olimipeka, faitau: sopoia tama'i alavai, auala ma'a, malifa laiti, po o auala palapala. So'o se mea e sili atu nai lo lenei ua mana'omia uma le ta'avale uili. Ae matou te talitonu mo le 90% o tagata faʻaoga, o lenei faʻataʻitaʻiga e lelei atoatoa mo se malaga i le faatoaga, matafaga poʻo le tulimanu. Aua e ese mai tafaoga faaleaiga, e tasi lava le mea e sili ona fiafia i ai le Volvo XC70: o le gaioiga i fafo. E iai le avanoa mo ituaiga uma o laupapa, uila ma mea tau taaloga i totonu.

Volvo XC70 D4 AUT 9

O le tau o loʻo talosagaina e Volvo mo lenei vaʻa vaʻavaʻa e € 50,856 (€54,002 i le iunite suʻesuʻe). O se tau e mafai ai ona maua isi talosaga ile maketi. Ae toaitiiti o le a mafai ona ofoina atu le sitaili ma le agavaʻa o lenei faʻailoga Suetena. I le faaiuga, o le fuaina o malosiaga ma vaivaiga uma, o se filifiliga o le a talafeagai ma lagona.

Volvo XC70 D4: tau saogalemu mo aiga fa'atauva'a 27522_6

Ata: Diogo Teixeira

MOTOR 4 turbodiesel cylinders
CYLINDRAGE 1964 cc
FA'AALIGA Geartronic 8V
TALIGA I luma
MAMAFA 1795 kilokalama.
MANA 181 hp / 4250 rpm
PINARI 400 NM / 2500 rpm
0-100 KM/H 8.8 sec
SAOPOTI TELE 210 km/h
FA'A'OGA 4.9 lt./100 kilomita
TAU €54,002

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili