Toyota toe pateni le igoa "Supra"

Anonim

Na faia e Toyota ni isu i luga ina ua faʻaalia le igoa o le faʻataʻitaʻiga i le sui o le Supra, le FT-1. Ae ui i lea, e mafai ona malolo tagata fiafia o le Iapani: o le isi taʻavale taʻavale Toyota e mafai ona faʻaaogaina le igoa Supra.

Ina ua uma ona faʻaalia i le lalolagi le manatu FT-1 i Detroit, ua toe faia e Toyota se isi laasaga agai i le faʻalauiloaina o lana taʻaloga taʻaloga fou, faʻatasi ai ma le faʻafouina o le pateni o le igoa Supra.

O lenei faafouga pateni na tuʻuina atu i le United States Patent and Trademark office i le aso 10 o Fepuari. E ui lava e leʻo mautinoa atoatoa, o lenei faʻafouga pateni e taʻu mai ai o le igoa o le isi taʻaloga taʻaloga a le Iapani faʻailoga o le a faʻaauau pea le Supra talatuu.

O tala uma e faasino i le Supra fou o loʻo faʻapipiʻiina i ni afi se lua, tasi le turbo-compressed fa-silinder ma le isi ma le 2.5l V-foliga ono-silinder afi lea, faʻatasi ma se eletise eletise, o le a mafai ona tuʻuina atu e le itiiti ifo i le 400. cv. O lo'o fa'atatauina o le ta'avale ta'aloga fou o le a amata ona gaosia i le 2015.

Toyota toe pateni le igoa

FT-1. Toyota Supra manatu, na tuʻuina atu i le 2014.

Faitau atili