O Razão Automóvel o lo'o i le Rally de Portugal

Anonim

E fa'apenei i tausaga uma, e toetoe lava ose tu masani. E sau i lenei taimi o le tausaga ma o le matou 'au e faʻapipiʻi ma le auala atopaʻu, faʻapipiʻi komepiuta i totonu o latou ato faʻafafa, saunia mea pueata ma faʻasino le uili o le taʻavale agai i Matu. Taunu'uga? Rally de Portugal, ioe! E le masalomia, o le faʻalavelave tele afi i totonu o le atunuʻu.

lisi o aso a sau? Pefu… tele pefu.

E mafai ona e mulimuli i fa'ai'uga o le Rally de Portugal i aso ta'itasi i luga ole upegatafa'ilagi fou a Razão Automóvel – fa'atasi ai ma se aotelega o mea taua e tutupu i aso uma ile fa'ai'uga o le aso.

I le aso atoa, ina ia e le misia se mea, o le a mafai ona e mulimuli i gaioiga uma a Rally de Portugal i luga o la matou Instagram - e ala i tala ma a matou fafaga ata. Tatou savali i vaega e su'e lena taimi ma lena ata. O le a matou i ai foi i totonu o le taavale afi a Hyundai Motorsport, faʻatasi ma le "osofaiga" Thierry Neuville i le taʻitaʻiga o le siamupini o le lalolagi.

Se'i tatou taumafai e malamalama pe fa'apefea ona galue le 'au a le World Rally. O luʻitau, o mea faʻapitoa, faigata ma le tautinoga e manaʻomia e manumalo ai i se tasi o matata sili ona taua i taʻaloga taʻavale i le lalolagi atoa.

O Razão Automóvel o lo'o i le Rally de Portugal 28168_1

A maeʻa le "faalua" i faʻasalalauga i Farani ma Atenitina, o le a mafai ea e Hyundai ona tuʻuina atu le sili atu o le mamafa i le taʻitaʻiga a Sébastien Ogier's Ford, ma le manumalo i le Rally de Portugal? O le ta'aloga muamua ua fa'atulaga mo le aso.

I aso nei, le 1st o le Rally de Portugal

O aso nei e amata i le luluina masani. Ole avanoa mulimuli lea mo 'au e fa'aoga ai a latou ta'avale a'o le'i amataina le tauvaga.

O le suʻega faʻataʻitaʻiga e faia i le eria o Paredes ma faʻaiʻu i le Baltar circuit. E amata vave le fa'avaeina o le WRC. A maeʻa le luluina, o le "Meet de crews" e faia i le 12:00, o se fonotaga faʻapitoa i le ogatotonu o le paka fesoasoani e mafai ona auai tagata lautele.

E iai ni nai itula a le au tauva e sauni ai ma siaki togi lata mai, a o lei agai atu i Guimarães lea o le a tuuina atu ai le amataga aloaia o le Vodafone Rally de Portugal. O le sauniga e faia i tafatafa o le maota i le 6.10 pm.

Mai iina, e malaga ai 'au i le soʻotaga i le Lousada rallycross complex lea o le a faia ai le uluai agavaa o le Vodafone Rally de Portugal. O muamua e amata ile 19:03. Ina ua maeʻa le aso muamua o le Vodafone Rally de Portugal, avetaʻavale ma ave taʻavale e toe foʻi i Exponor, i Matosinhos.

Fa'asologa mo le Rally de Portugal 2017 (Me 1 - 18):

07.30 Lulu, Pa

12.00 Feiloai i le Auvaa, Exponor

12.30 FIA fonotaga a le au tusitala, Exponor

17.25 Autograph Session, Guimarães

18.10 Amata aloaia o le Rally, Guimarães

19.03 SSS1, Fa'apitoa Sili, Lousada

20.00 Fa'ai'uga o le aso 1, Exponor

Faitau atili