Novitec Rosso California T: fa'asaunoa i fafo

Anonim

E faigata tele ona le faʻafesoʻotaʻi le igoa Novitec ma faʻataʻitaʻiga Ferrari ma soʻo se taimi lava e oʻo mai ai le igoa Rosso i le ata, e mafai ona faʻapea o faʻamatalaga sili ona mama o le a sau mai se masini faʻafefe. O le Ferrari California T e fa'amuamua ai pusa fa'alogo fou a le ituaiga.

E le tele ni mea e fai, ae o le mea itiiti e mafai ona fai atu o Novitec na ave le rookie Ferrari California T ma vave faʻaogaina lana togafiti, i se faʻataʻitaʻiga ua uma ona tuʻuina mai ia i tatou le 560 horsepower.

O le a le taunuuga o lenei taotoga Novitec?

O le toe faʻatulagaina o le faʻaogaina o le afi faʻaeletoroni ma le faʻaogaina o le taʻavale mo lenei faʻataʻitaʻiga na tatalaina ai le isi 86 horsepower, o lona uiga o le Novitec Rosso California T o se masini liua, ma le 646 horsepower i le galloping 7400rpm ma le maualuga maualuga o le 856Nm i le 4600rpm.

E LE'I MISIA: O lea e mafai ona e vaʻai i le Car Ledger ola. Su'e iinei pe faapefea.

2015-Novitec-Rosso-Ferrari-California-T-Motion-1-1680x1050

E popole ile Turbo-lag?

O taʻaloga e maua ai le 323km / h o le saoasaoa maualuga ma le amataga mai le 0 i le 100km / h i le 3.3s. Ina ia faʻatumauina faʻamaoniga malosi a Kalefonia T, na toe tuʻuina atu e Novitec i le matagi tunnel e faʻaleleia atili ai le aerodynamics. Na mafai ona faʻaleleia atili i le faʻaogaina o le tele o vaega o le tino o le carbon fiber, o le 35mm lalo faʻamalolo ma se seti fou o paʻu Pirelli. O le California T ua sili atu nei nai lo se isi lava taimi.

O uili fa'amea a Novitec e matilatila - o le NF4 fa'ata'ita'iga, 21 inisi i luma ma 22 inisi i tua.

Novitec Rosso California T: fa'asaunoa i fafo 28316_2

Ia mautinoa e mulimuli mai ia i matou ile Instagram ma Twitter

Faitau atili