Ford Focus RS: O le vaega muamua lea o le faasologa

Anonim

Ua tatalaina e Ford le vaega muamua o le valu vaega o le pepa aloaia ua faaulutalaina "Rebirth of a Icon" o loʻo faʻaalia ai Raj Nair ma Ken Block.

Fa'aigoaina o le "Project Kick-Off", o le mea na tupu o lo'o fa'aalia ai Raj Nair, Sui Peresetene o Ford ma Ken Block, ave ta'avale ta'avale Amerika ma le paaga fou i le gaosiga o le Focus RS.

I le faʻaopoopoga i le faʻaalia o le suʻega suʻega, o le mea na tupu o loʻo faʻaalia ai se faʻamatalaga puupuu o faʻataʻitaʻiga tuai RS e pei o le RS 200 ma le Escort RS Cosworth, ona o loʻo faʻamatalaina ai le manaʻomia o le taʻavale uma i le faʻataʻitaʻiga fou o le a vave ona maketi Ford.

FESOASOANI: Fa'asologa o fa'amaumauga ile Ford Focus RS fou e amata ile aso 30 Setema

Manatua o le Ford Focus RS o loʻo faʻapipiʻiina i le 2.3-lita EcoBoost fa-silinder afi e maua ai le 350 hp ma le 440 Nm o le malosi. O le fa'ata'ita'iga fa'ata'avale uma-uili malosi e fa'avavevave mai le 0-100km/h ile na'o le 4.7 sekone.

Ford vavalo tilivaina i le teritori Potukale mo le amataga o le 2016. Na o le pau le lomiga faʻatau atu i Potukale o le a tau € 47,436, e le aofia ai felauaiga ma tau faʻatulafonoina.

Ia mautinoa e mulimuli mai ia i matou ile Instagram ma Twitter

Faitau atili