Honda Civic Type R ma ata fou ma fa'amatalaga

Anonim

O le Honda Civic Type R fou ua fuafua e amata i le 2015 Geneva Motor Show, ae o le Japanese brand na faʻamoemoe e faʻalauiloa ma siʻitia teisi le veli i luga o lona vevela.

O le Honda Civic Type R fou e manaʻo e vave motusia le pa faʻaeletoroni tatou te masani ai, faʻatasi ai ma le faʻasalalau maualuga o le saoasaoa o le 270 km / h, ae o loʻo faʻatumauina pea i le homologation. O lo'o fa'amamafaina e Honda o se "tagata e le'i fa'atusalia i ana ta'avale ta'avale i luma". I lalo o le pulou o le ai ai se 2.0 lita VTEC Turbo ma tui tuusao.

VAAI FOI: Ta'amilosaga ta'ita'i ile fale mataaga faalilolilo a Honda i Amerika

Ituaiga Sivi R 12

O le mamanu pito i fafo, e tusa ai ma Honda, na aʻafia i le galuega na atiaʻe e le au inisinia o le ituaiga i totonu o le matagi ma i totonu o se komepiuta, uma i le igoa o le aerodynamics.

O le pito i lalo e fou ma toetoe lava mafolafola (e pei ona e vaʻaia i ata) lea o le a faʻatagaina ai se auala ea i lalo ole Honda Civic Type R, o lona aʻafiaga o le a tuʻufaʻatasia ma le diffuser tua ma faʻamalosia le lagolago aerodynamic. O le pito i luma ua toe faʻafouina e puipuia ai uili pito i luma, faʻaitiitia ai le vevesi ma faʻaleleia atili le saoasaoa maualuga.

Ia mautinoa e mulimuli mai ia i matou ile Facebook

Faitau atili