Sola ese mai ata. O le BMW 3 Series fou lena

Anonim

O le vaiaso na tea nei na matou faʻaalia ai ata faʻataʻitaʻi o mea o le a sosoo ai BMW 3 fa'asologa , ma le folafolaga o faaaliga mo a taeao, aso 2 o Oketopa, i le Faleoloa i Pale. Ae na faʻamoemoe se tasi ma e mafai ona matou aumaia oe muamua, o ata muamua o le augatupulaga fou, le G20.

Ma o ata o loʻo faʻaalia ai se peti i luga o le evolusione nai lo le suiga - e ui lava i le osofaʻiga a le SUV, ae o se tasi o maatulimanu a BMW. O le fa'ata'ita'iga fou o lo'o fa'atumauina le fa'ata'ita'iga o le masini muamua (mutini fa'aumi i luma), fa'atasi ai ma se ponaivi umi ma le fale fa'amau; o le pito i'ila o lo'o fa'ai'u pea i le kink Hofmeister; ma o le aofaʻi atoa, masani o le taʻavale tua-uila, e le ese mai le taimi nei.

O le tele o eseesega faʻatusa faʻatusatusa i le augatupulaga muamua (F30) o loʻo i le pito, faʻatasi ai ma le pito i luma e latalata i le 5 Series, ae i tua o loʻo i ai ni lamepa fou-mamanu, ma le vaega mumu o nei mea e fai ai le masani "L", e pei o loʻo faʻaauau, i se tasi tulaga poʻo se isi, mo le tele o tausaga.

BMW 3 Fa'asologa G20

I le pito i luma foi, o le (fa'aleaganu'u) optics fa'alua e tupu i le lapo'a, fa'atasi ai ma le va'aiga pito i lalo e va'ava'ai ai, ma e pei lava o le F30, latou te fa'atasi i le pito i luma fa'alua, lea e sili atu fo'i. O le taʻavale uliuli i ata o le M340i version, faʻaalia ai le sili atu le malosi o faʻataʻitaʻiga mamanu ma lua trapezoidal tailpipes i tua. O le lanu moana o le 330i Sport Line, e foliga tutusa, ae fa'atasi ai ma ni paipa tua'oi tua e lua.

BMW 3 Fa'asologa G20

O totonu e sili atu ona faʻaleleia nai lo fafo

O totonu tatou te vaʻaia ai le tele o eseesega mai le augatupulaga ua mavae, e faʻamaonia ai le i ai o ni meafaifaʻaili eseese e lua, o le tasi oi latou e numera atoa; o le ogatotonu o le ea o le mamanu fou ma faʻatasi ai ma faʻatonuga fou, faʻapea foʻi ma se faʻamafanafanaga tutotonu fou, lea e mafai ona matou faʻamaonia, i nisi tulaga, le leai o soʻo se ituaiga o pusi pusa.

O faʻamatalaga uma e uiga i le BMW 3 Series G20 fou taeao ma le tatalaina o le Paris Motor Show.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili