O ata o sipai o lo'o fa'amoemoe e fa'afou le Ford Fiesta mulimuli ane i lenei tausaga

Anonim

Fa'alauiloa i le 2017 ma fa'atasi ai ma fili malolosi ma lata mai e feagai, le Ford Fiesta ua amata ona tagi mo se faafouga sili atu. E pei ona fa'aalia e nei ata sipai, e foliga mai o lo'o aga'i atu.

Fa'atulaga e o'o atu i le maketi i le fa'ai'uga o le 2021, ua folafola mai e Fiesta ni fa'afouga fa'apitoa ma fa'atekonolosi. O le fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'i na pikiina i luga o le auala o le Fiesta Active, o le fa'ata'ita'iga o le "ta'ai ofuvae" o le aoga.

E ui lava i le faʻapipiʻiina atoa, o le eseesega tele mo le faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai nei o le a faʻapipiʻi i luma, lea e mafai ai ona vaʻai i se grille fou (e foliga mai lalo ifo) ma se bumper fou. I tua atu o eseesega e foliga mai, mo le taimi nei, e le o iai. I totonu, e leai se eseesega tele e faʻamoemoeina mo le faʻataʻitaʻiga o loʻo iai nei.

Ford Fiesta 2021 ata sipai

O le faʻamalosia i le tausaga talu ai ma EcoBoost mild-hybrid engines, ua uma ona tausisia le Euro6D standard, e leai se afi fou e faʻamoemoeina. O le mea moni, o le numera o afi i le Fiesta o le a faʻaitiitia, ma o le Diesel engine e le o faʻamoemoeina e avea ma se vaega o le lumanaʻi, toe faʻaleleia.

E tusa ai ma le Ford Fiesta ST - o loʻo i ai se tauvaga malosi i le Hyundai i20 N fou -, o mea uma e faʻaalia i le faʻafouina ma faʻaauau pea le faʻatau atu seia oʻo i le faaiuga o le galuega a le SUV, lea o le a tumau seia oʻo i le 2024.

Ford Fiesta, o le ā le lumanaʻi?

Talu ai nei, na matou aʻoaʻoina ai fuafuaga a Ford mo Europa, lea na taʻua ai e le American brand, mai le 2030 i luma, o ana faʻataʻitaʻiga uma na faʻatau atu i le "konetineta tuai" o le a 100% eletise. O le a le uiga o lenei faaiuga mo le lumanai o Fiesta?

Ford Fiesta 2021 ata sipai

Matou te iloa mai le 2023 agai i luma, o le gaosiga o le 100% eletise fou o le a amata i le fale gaosimea i Cologne, Siamani, tutusa (ma na o le tasi) e maua ai le Fiesta. Ae ui i lea, o lenei faʻataʻitaʻiga eletise o le taunuuga lea o le faiga faapaaga ma Volkswagen, o lona uiga, o le a maua mai i le MEB platform, tutusa ma le ID.3. O lea la, o loʻo matou talanoa e uiga i se faʻataʻitaʻiga tele, e tutusa ma se Taulai ae le o se Fiesta.

I le amanaia o le faasologa o taimi a Ford mo lona eletise atoa i Europa, e mafai lava ona "tuu" se sui i le Fiesta ma se vaega eletise (hybrid) afi i luga o le lisi o mataupu, lea o le a faaliliu i le ono tausaga pisinisi pisinisi (amata i le 2024). ), o lona uiga, o le masani tatou te vaʻaia i totonu o pisinisi.

Ford Fiesta 2021 ata sipai

O le a faia e Ford? Pe o le a lamatia e le faʻailoga mea uma i luga o se sui na o le eletise? Pe o le a iai se tasi e suitulaga?

Faitau atili