Dacia Duster 1.5 dci 4x4: O se uo tuai o «4wheels» | Tusi Tusi Ta'avale

Anonim

E i ai taavale e le lelei i soo se itu, ae o loo manumalo pea o tatou loto. O le Dacia Duster 1.5 dci Prestige 4 × 4 o se faʻataʻitaʻiga lelei.

O le talafaasolopito o pisinisi tau taavale e tumu i faʻataʻitaʻiga o taʻavale e leʻi lelei i o latou taimi (pe leai ...) ae ui i lea, mo mafuaʻaga e le o iloa, o ni faʻatauga sili ona lelei poʻo ni mea mulimuli ane o tapuaiga. Dacia Duster e mafai ona avea ma se vaega o lena vaega. E le o se faʻataʻitaʻiga i tulaga o le mafanafana, mamanu, tekinolosi poʻo soʻo se mea, ae o se faʻatauga manuia tele iina.

E fa'afefea a leai ua tatau ona matou o saili pe aisea e fiafia uma ai i lenei SUV Romanian, pe a uma le 400 miliona tagata e le mafai ona sese.

Aso 1: Le aafiaga muamua

Dacia Duster 2013

Se'i o tatou sa'o lava i le manatu: Dacia Duster e itiiti mea faigaluega. E le fa'afefeteina i tatou i mea e pa'i vaivai, nofoa fa'avevela, lapata'iga suiga o laina, e le paka pe taofi na'o tatou, ma pe a pogisa pe timu e le kilia o tatou moli po'o le ki o tatou tapuni. E o'o lava i le pito i luga ole Prestige version, lea e iai fo'i nofoa e ufiufi pa'u.

Afai e te le ola e aunoa ma nei meafaigaluega, aua e te faʻaauau le faitauina o lenei tusiga aua o le Dacia Duster e mautinoa lava e le o lau SUV. Faatasi ai ma le faʻaleagaina o le mea moni e le o se mea matagofie, e le o fafo poʻo totonu. O filifiliga faʻapitoa e faʻapipiʻi i lalo i le lanu o le tino ma totonu, e le gata i lea. O le lisi o filifiliga e, e aunoa ma le faʻateleina, e puupuu nai lo le tusi "O le a le mea e iloa e tane e uiga i tamaitai".

Ma o le mea lena, e oʻo mai i le taimi nei, i le tele o laina mulimuli ane, o loʻo tatou tutusa lava: e aunoa ma le iloa pe aisea e tele ai vai na mafai e Dacia ona faʻatau atu toetoe o le afa miliona iunite o lenei SUV. O le mea moni o le Renault Kangoo, o le mea moni o le Renault Clio ...

Aso 2: Le Dacia Duster e foliga mai e le fiafia

Dacia Duster 2013

Na ou taunuu i le fale i tua o le uili a Dacia Duster, ina ua uma le aso atoa i le potu talafou e tusi ai e uiga i taavale e faʻamafanafanaina i matou ma faʻaalia ai i matou e alofagia, o se mea e foliga mai e le faia e Duster ia i matou. O le filemu i le va o ia ma aʻu na motusia i le leo o le leitio ma le afi, lea e oʻo lava i le faautauta - pe afai e te le sili atu i le 120km/h. Na ou alu ese mai le fale, ae na vave ona faamanatu mai na ou tuua moli o le ulu e ala i se faaili e talafeagai mo se uati o le 1970s. E mautinoa lava e le taumafai lava Duster e lelei. E te manatu na ia faʻamalamalamaina loʻu auala i le faitotoʻa? Leai se auala, o le fea faiga "mulimuli mai ia te aʻu i le fale" o le fea!

Aso 3: Ua amata ona ou malamalama i uiga o Duster

Dacia Duster 2013

O le aso na sosoo ai o le Aso Toonai. A'o i ai la'u taavale patino i totonu o le faletaavale ma e leai ni a'u taavale lomitusi e su'e, sa ou aveina le Duster toetoe lava a leai se tiute faapolofesa ma le manaomia. Ae e le pei o ananafi, sa sili atu ona toʻafilemu. Laei o vaiaso, mata tioata ma se ulu e leai ni fa'afitauli i luga o le "radar". I se isi faaupuga, sa sili atu ona ou avanoa e feiloai i le "le alofa" Dacia Duster.

O le afi o le mea muamua na faateia ai, e fai lava si manaia. Matou te le o talanoa e uiga i le lauiloa 1.5 dci o le 110hp o le Renault amataga. Inisinia e maua ai e le tama'i Duster se pao fiafia tele, e ui lava i le tele o pa'u ma le aerodynamics e mafai ona faia so'o se "piliki" lotoleaga. E maloloina foi le amio i luga o le auala. E ui lava i le mea moni e faapea pe a taofi i le lagolago, o se "gogo" e lagona i nisi taimi e matua ta'u mai le pito i luma. Leai se mea tele… o se SUV pe a uma.

Dacia Duster 2013

O le mafanafana e ioe e ofo ai. O fa'amalologa e fa'amama mea uma ma le mautinoa o se tasi e le mana'o e avea ma ta'avale ta'aloga. O se mea i aso nei e foliga mai o se faʻalavelave. E oo lava i le tele o SUVs "anemic" o loʻo faʻapipiʻiina i faʻamaʻi malo ma paʻu maualalo. Taaloga, latou fai mai ...

I le taimi o le malaga sa ou pese ma ta le foeuli i le pao o le musika (e le fia faalogo ou te pese…). O lenei uili, e ui lava e leai ni faʻamau mo galuega uma ma nai isi mea, sa matua manaia i le paʻi. E aunoa ma le iloaina, ua uma ona ou faia le malaga 1o0 kilomita i loʻu fale i Alentejo. E mafai ona ou alu i le filosofia a Duster? O le taimi lena na ou filifili ai e tuʻuina atu se isi manatu i le faʻataʻitaʻiga sili ona le migao a Dacia. I se taimi lelei na ou faia ai ...

Aso 4: palapala, eleele ma natura

Dacia Duster 2013

Ua uma ona ou faitau o le Dacia Duster 4 × 4 sa i ai ni tomai lelei i fafo. Na tofo e Dacia Duster sina mea itiiti o mea uma: vai, palapala, oneone ma iliili. Ma o le mea moni na te leʻi "liliu ona fofoga" i se mea.

O le faʻamalologa / faʻasalalauga seti e sau mai le Nissan Qashqai "toetoe lava-tama", faʻatasi ma le maualalo o le mamafa o le faʻataʻitaʻiga, na ou fiafia ai i luga o auala faigata, e pei ona e vaʻaia i ata. Na pau lava le taofi i le malaga atoa na o loʻu mafaufau masani, aua o le mea moni na foliga mai ua sauni Duster mo isi vaalele faʻapitoa. E leai se loka ese'esega po'o ni mea fa'aoga - o le mea muamua i lenei 4x4 fa'ata'ita'iga e pu'upu'u - ae ua lava atoatoa ina ia mafai ai ona e fa'amaasiasi nisi o sipi "mama ma faigata" i le fa'ata'atia lelei.

Aso 5: Toe foʻi i le olaga i aso uma i Lisbon

Dacia Duster 2013

Ina ua maeʻa taimi na ou faʻaaluina ma Duster i le "Lisboa-Dakar" mode - faʻanoanoa "Lisboa-Grândola", ma malaga fiafia na tuʻuina mai e Duster ia te aʻu, na ou taofia le faʻaalia o se SUV o le amataga o Franco-Romanian.

Ioe e moni, e le otometi lava ona ki moli, e le alu 0-100km/h i lalo ifo o le 10 sekone, o mea i luga o le dashboard e faigata lava e pei o le aso muamua (ae o le faʻapotopotoga e malosi) ma o lapataiga faʻalogo e faʻaauau pea ona le fiafia. Ae o lea ua matou "paaga", sa matou fefaʻasoaaʻi faʻatasi. Ou te iloa o soo se taimi lava ou te manao ai, ua sauni o ia e tuua le asfalta ma ave aʻu i le mauga. Ma o lena i se auala e faamafanafanaina ai ...

Duster mai le "le alofa" ua avea ma se tasi o uo sili ona lelei e fa uili ua ou maua. E tutusa ma na uo ua leva e o mai i lo matou fale, tatala le pusaaisa ma auai i luga o le meaʻai , ta'u se tala malie ma sau soka ma i matou. Latou te le taumafai pe taumafai e amio lelei. Ua leva ona tatou fiu i sauniga. Ma e faapena foi Duster, e aunoa ma se sauniga.

O le naunautaiga lea ma le lotomaualalo o le le taumafai e avea oe ma tagata e le o iai, lea ua faatoilaloina ai le tele o tagata i Europa atoa ma tua atu. I maketi o loʻo tulaʻi mai e pei o Angola, Duster faʻataʻitaʻiga e mafai ona vaʻaia i aso uma - faʻatasi ai ma le Renault logo ... - faʻatino auaunaga tutusa e oʻo mai i nai tausaga talu ai sa naʻo faʻataʻitaʻiga o se ituaiga Iapani.

Fa'ai'uga: Toe fo'i i le amataga

Dacia Duster 2013

Duster o se SUV e leai ni fa'alavelave. Ou te taʻutino atu sa i ai ni aʻu mea lavelave, ae e leʻi umi ae na ia faiaina i matou. E le'o fa'aauupegaina tele ae fa'apefea? Pe tatou te manaʻomia moni uma na tone o meafaigaluega?

Dacia Duster o se malaga i tupuaga. O loʻo ia i matou mea matou te manaʻomia moni lava: ea malulu, faʻatonuga eletise, faʻamalama eletise, se afi faʻaonaponei ma faʻapolopolo, tele avanoa, mafanafana ma e oʻo lava i le leitio ma le Mp3 player ma le telefoni. O nei mea uma ma tau e amata ile 15,990 euros ma oʻo atu ile 23,290 euros mo le iunite faʻataʻitaʻi.

O le 4 × 4 system, lea e faʻafefe ai le tau o lenei iunite - 90% o le taimi e faʻateʻaina. Na ou pu'eina fo'i nisi o ata e te va'aia na'o le uili pito i luma. Ae o ai lava e mafai ona faʻatau, faʻatau aua e aoga. E tusa lava pe na o le tilotilo atu ma le le fiafia i le SUV's masani, e faalua ma faatolu le taugata nai lo le Duster ae e oo lava i se paʻu e faigata ona aʻe.

E ala i le faaiuga, le Dacia Duster o se taavale e sili atu ona popole i le "avea" nai lo le "maua" . O se ituaiga o jeans e fa uili. E te iloa le mea ou te fia alu i ai?

Dacia Duster 2013

O se oloa "maualalo" e le ona o le faʻaaogaina o elemene taugofie, ae ona o le tuʻuina atu o mea uma e sili atu ma taugata. . O le lagona na ou maua o Duster o se taavale malosi tele, lea o le faigofie o le a avea pea ma aseta. O se mea e ofo ai, lea na ou misia ina ua ou tuʻuina atu i le faʻailoga.

I le taimi nei, sa ou toe foi atu i nai mea taugata o taavale faaonaponei ma na toe faatoilaloina ai aʻu ma tuua ai aʻu ua ou lagona le le masani ai. Ae i lea taimi ma lea taimi, pe a ou vaai i se auala i autafa e leai se asphalt, ou te mafaufau pea: ana ou i ai iinei ma Duster!

Dacia Duster 1.5 dci 4x4: O se uo tuai o «4wheels» | Tusi Tusi Ta'avale 31930_9
MOTOR 4 pusa
CYLINDRAGE 1461 cc
FA'AALIGA Tusi Taiala, 6 Saosaoa
TALIGA 4×4
MAMAFA 1294 kilokalama.
MANA 110 hp / 4000 rpm
PINARI 240 NM / 1750 rpm
0-100 KM/H 12.5 sec.
SAOPOTI TELE 168 km/h
FA'ATOA 5.3 lt./100 kilomita
TAU €23,290

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili