BMW X2 M35i. Ole M Performance ole fa'ato'aga muamua lea

Anonim

Betting i luga o se foliga i fafo e tutusa ma le lomiga ua uma ona faatau atu, e ui lava i elemene masani uma o le M Performance faataitaiga, le BMW X2 M35i fa'ailogaina ia lava, faatasi ai ma isi uiga, e ala i lona grille pito i luma, itu ea intakes ma fa'ata fa'apitoa ufiufi ma. Cerium Grey mae'a.

I le pito i tua, matou te maua ai se spoiler pito i tua, o se faʻaogaina o paipa e lua o le 100 mm le lautele taʻitasi, mai le aiga M, faʻatasi ai ma uili M, 19 "poʻo le 20" o se filifiliga.

Siosiomaga M, ma nofoa ta'aloga fou

O le agai atu i totonu, matou te maua ai se uili paʻu M Sport ma foe, e faaopoopo atu i le avanoa e maua ai, mo le taimi muamua, nofoa pito i luma taʻaloga taʻavale M (filifiliga), e maua ai le lagolago sili atu. O nei mea uma, faʻatasi ai ma fusipaʻu e fetaui ma isi lanu o totonu.

BMW X2 M35i 2018

O loʻo avanoa foʻi, o se vaega foi o le lisi o filifiliga, o le Color Head-Up Display, le augatupulaga fou o BMW ConnectedDrive, le BMW Connected App fou ma le Apple CarPlay.

I totonu o le mataupu e uiga i faiga fesoasoani aveta'avale, fa'amanino le tulaga masani o le Traffic Jam Assistant ma le Fesoasoani Paka Fa'atonu.

O le fa'aulaula muamua M Performance

O le ulufale atu i le mea e sili ona taua, o le BMW X2 M35i e fa'amuamua le fa-silisili muamua o le M Performance. O se fa'afouga lea o le afi 2.0 lita BMW, i lenei fa'atulagaga fa'atasi ma TwinPower Turbo tekonolosi, e fa'atupuina. 306 hp o le mana ma le 450 Nm o le malosi.

Ina ia faʻamautinoa le faʻaaogaina atoa o nei tau, o le BMW X2 M35i o loʻo i ai se faiga faʻataʻitaʻiga xDrive uma-uili, e lagolagoina e se faʻasalalauga otometi e valu-saosaoa Steptronic ma Launch Control.

BMW M2 M35i 2018

Se'i o tatou i'uga aoga? Faʻavave mai le 0 i le 100 km / h i le naʻo le 4.9s, faʻatasi ai ma le tuʻufaʻatasia o le 8.4 l / 100 km ma le faʻaaogaina o le 191 g / km.

I le avea ai ma se fuafuaga masani a le M Performance, e le o iai se faʻamalologa M Sport maualalo ma mautu o misi, faʻapitoa mo lenei BMW X2 M35i, e mafai foi ona maua se fofo faʻafetaui, ma le tele o auala e filifili lima.

M Sport Differential e fou e taofi

I le faaopoopo atu i le afi, o le isi mea fou o le M Sport Differential, faʻapipiʻi i luga o le axle pito i luma. Faatasi ai ma lenei faiga fou traction, e manaʻo le BMW e sili atu ona lelei le faʻaitiitia o le gau o le malosi i uili pito i luma.

I le faaopoopo atu i lenei faiga, o le BMW X2 M35i o loʻo i ai foʻi se faʻaleleia atili o le taofi, ma 18" tisiketi i luma ma le 17" i tua, ma calipers lanumoana.

O le BMW X2 M35i o loʻo faʻaalia nei e faʻamoemoe e alu i le gaosiga mulimuli ane i lenei tausaga, ia Novema, ma le amataga o faʻatauga na faia muamua ia Mati 2019, na fai mai ai BMW i se faʻamatalaga.

Faitau atili