Ma le le tonu "faagaloina". Na matou suʻeina le Renault Espace

Anonim

Faatasi ai ma na o le 19 iunite na faʻatau atu i le 2020 ma le 36 i le 2019 i Potukale (ACAP data), e saogalemu le fai atu o "aso mamalu" o Renault Avanoa e foliga mai i aso ua mavae.

E nafa ma le faʻavaeina o le vaega MPV i Europa i le 1984, talu mai lena taimi na iloa ai e Espace le lima augatupulaga ma faʻatau atu 1.3 miliona iunite.

I lenei augatupulaga mulimuli, o le Gallic MPV ua oʻo lava ina taumafai e toe faʻafouina ia lava i se auala vaʻaia i ona fili sili - le SUV / Crossover - ae e leʻi sili atu le laki mo lena mea. Na matou toe feiloai ma ia, ina ua uma le faafouga na maua i le 2020.

Renault Avanoa
Fa'alauiloa i le ono tausaga talu ai, Espace o lo'o tumau pea i le taimi nei.

Fa'alilo le tupuaga

O le taumafaiga e faʻalatalata atu i le SUV / crossover universe i lenei lima o augatupulaga, vaʻaia vaʻaia le Renault Espace mai le MPV masani.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le taunuuga o se faʻataʻitaʻiga puʻupuʻu ma laina sili atu ona malosi nai lo lona muamua ma, o le mea moni e taʻu atu, e ui lava na faʻalauiloaina i le 2015, o loʻo iai pea ma mafai ona puʻeina le gauai i soʻo se mea e alu i ai.

Afai, ia te aʻu lava, ou te fiafia i le auala na uia e Renault i lenei augatupulaga Espace, i le isi itu ou te fia vaʻai i se eseesega tele mai le Grand Scénic laʻititi, aemaise lava i le pito i tua.

Renault Avanoa
I le pito i tua, o foliga tutusa i le Grand Scénic atonu e laiti.

ola i le igoa

E pei ona e faʻamoemoeina, o le Renault Espace e faʻamaoni i le igoa o loʻo ia tauaveina ma afai e tasi le mea tatou te iloa pe a tatou laa i luga o le vaʻa, o le avanoa.

Pe i nofoa pito i luma, i le laina ogatotonu (o ona nofoa e umi ona fetuunai ma mafai ai e oe ona maua le tele o le legroom) poʻo le laina lona tolu, e tele le avanoa, e mafai ai ona ave le toalima tagata matutua i le mafanafana.

Renault Avanoa

E ui lava i le faʻalagolago i mea lelei, o le malosi o le Espace cabin e leʻo i le maualuga o loʻo faʻamoemoeina mo se pito i luga ole laina.

I le tautala i le faʻamafanafanaga, o nofoa faʻalelei e manaia e vaʻai i ai (o le pito i luma o loʻo i ai se galuega massage) e tele sao. O le mea moni, ua fa'ateleina avanoa e teu ai ma o le ato ato e amata mai le 247 lita ma nofoa fitu i le 719 lita ma na'o le lima. Afai tatou te gaugau i lalo nofoa uma, e toetoe lava a le manaʻomia le lisiina o se veni pe a tatou feoai.

Ina ua mavae ni nai aso o le nofo ai ma Espace na iu ina ou manatua mafuaaga i tua atu o le manuia o minivans i nai tausaga talu ai. Tatou fa'amaoni, e ui lava o lo'o i ai SUVs e fitu-nofoa, e to'aitiiti lava e ofoina atu le avanoa, agava'a ma le faigofie o le avanoa i nofoa uma Espace - ma i latou e faia e masani lava e sili atu talosaga nai lo le Espace French MPV.

Renault Avanoa

O le faiga "One-Touch" e mafai ai ona gaugau nofoa pito i tua e faʻaaoga ai lenei faʻatonuga pe ala i se lisi i le infotainment system. O se aseta i se faʻataʻitaʻiga e pei o Espace.

Ae mo finauga a Espace o se pito i luga o le laina, o le Farani faʻataʻitaʻiga e le faʻanoanoa, ma se ofo tele o meafaigaluega. E le mafai ona tatou fai atu ma le talitonuga tutusa tutusa e faatatau i le faapotopotoga i totonu, lea, e ui ina lelei, e mafai ona sili atu, e oo lava i le fetaui lelei ma mea e faaaoga, e manaia i le paʻi ma le mata.

Renault Avanoa
Faatasi ai ma na o le lima nofoa, o le ogalaau e manaia.

Diesel, o le a le mea ou te manao ia te oe?

I le taimi nei, Espace e na o le tasi le afi, o le 190 hp Blue dCi e fesoʻotaʻi ma le EDC otometi faʻasalalau ma o le mea moni e fetaui lelei lenei mea e pei o se totigilima i le pito i luga o le Farani.

Malosi ma laina, e sili atu nai lo le malosi e faʻatagaina ai le lolomiina o rhythms maualuga i le Espace, faʻapipiʻi lelei ma le estradista "rib" o lenei faʻataʻitaʻiga.

Renault Avanoa

E ese mai le matagofie (i lo'u manatu) o nofoa e lelei.

I le taimi lava e tasi, e ui lava i le lelei o le faʻatinoga o loʻo tuʻuina mai ai, o lenei afi na faʻamaonia le tauagafau i le taumafaina, faʻatagaina averesi i le va o le 6 i le 7 l / 100 km, e oʻo lava i le Espace (matua) utaina, faʻamaonia o loʻo i ai mataupu o loʻo i ai Diesel. e talafeagai lava.

Ae mo le ono-saosaoa otometi faʻasalalau, o le tasi lenei e taʻitaʻia e lona faʻaleleia lelei ma le lamolemole faʻagaioiga (sili atu nai lo lona saoasaoa, o se vaega lea, e ui lava e le faʻanoanoa, ae e le o tu i fafo).

Renault Avanoa

Ae mo le amio, pe e te manatua uma na talanoaga e uiga i le faamafanafanaga? Ia, e ui o Espace e faʻalelei, e le o lona uiga e faia i le faʻaleagaina o le lelei o ana amio malosi.

E mautinoa lava e le o faʻamoemoe e avea ma se faʻataʻitaʻiga taʻaloga, ae ui i lea, pe a mafaufau i ona fua masani ma agavaʻa, e faʻafiafiaina i lona faʻamalosi, faʻafetai uma i le faʻailoga faʻataʻitaʻiga "4Control" lea e foliga mai e laʻititi nai lo le mea moni. .

I isi tulaga, o le mea o loʻo ia i tatou o se maliega lelei i le va o le mafanafana ma le amio, saʻo ma saʻo le avetaʻavale, tele le mautu ma le vaʻaia i tali, i se isi faaupuga, o mea uma tatou te faʻamoemoeina mai se taavale e felauaiga ai lo tatou aiga.

Renault Avanoa
Ole faiga ole “4Control” e fesoasoani (tele) ile faiga.

Pe sa'o le ta'avale mo a'u?

E moni e le o iai se tu'inanau fa'afeusuaiga o SUVs (e le o se fa'ailoga e pei o latou), ae e le mafai ona fa'afitia pe a o'o mai i le amoina o le to'atele o tagata ma a latou atopau, e tau leai se SUV e mafai ona sili atu nai lo Espace.

Renault Avanoa

Faatasi ai ma mea taua o le fetuutuunaiga fou LED MATRIX VISION lamepa, faatasi ai ma le lautele o le 225 m, faalua le umi nai lo moli masani masani ma i le po e iloa ai le eseesega.

I le mavae ai o le 37 tausaga, o le manatu MPV na faʻatautaia ma le Espace muamua e tumau pea le aoga e pei o le amataga, o se tasi o filifiliga sili mo i latou o loʻo sailia se taʻavale a le aiga ma le tele o avanoa - e mafai ona felauaiga tagata e toʻafitu e aunoa ma ni faʻafitauli - ma le mafanafana. Ma i le tulaga o lenei Espace, faʻatasi ai ma le manuia o le tuʻufaʻatasia o faʻatinoga lelei ma le faʻaogaina lelei.

Faitau atili