Lexus e taulaʻi i SUV i Europa ma aveese CT, IS ma RC mai le lautele

Anonim

I se faaiuga e le maofa, na faalauiloa ai e Lexus lena mea o le a taofi le faʻatau atu Lexus CT, IS ma RC i Europa e taulaʻi i le faʻatau atu o faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaauau pea ona talepe faʻamaumauga: le SUV.

I le tautala ai i le Automotive News Europe, na faʻaalia ai e se failauga mo le faʻailoga Iapani e faʻapea, pe a oʻo atu faʻatauga o faʻataʻitaʻiga e tolu i Europa i le iʻuga, o le a aveesea mai le maketi i le "Old Continent".

E uiga i lenei faaiuga, na taʻua e le failauga lava e tasi e faʻavae i luga o le atinaʻeina o le faʻailoga a le faʻailoga ma faʻaopoopo: "afai tatou te vaʻavaʻai i Lexus faʻatau i Europa ma i maketi lautele, o le evolusione o loʻo i le auala o le SUV".

Lexus CT

Pa'u fa'atauga e fa'amaonia ai le fa'ai'uga

O le vaʻavaʻai vave i Lexus faʻatau i Europa ua lava lea e vave malamalama ai i lenei filifiliga. E tusa ai ma le JATO Dynamics, i le valu masina muamua o le 2020, o le Lexus UX o le faʻatau sili lea o le faʻailoga, ma faʻaputuina 10 291 iunite faʻatau.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I tua atu o lenei i le lua ma le tolu nofoaga, e lua isi SUVs: le NX ma 7739 iunite ma le RX ma 3474 iunite fa'atau.

Lexus UX 250h

Lexus UX.

Ae mo le numera o faʻataʻitaʻiga e tolu o loʻo manaʻo e faʻafeiloaʻi, na vaʻaia e Lexus le faʻatau atu o CT i le 35% i le 2,344 iunite; le IS tu i 1101 iunite fa'atau ma le RC e le alu i tua atu 422 iunite. E ui lava i lea, o loʻo faʻamoemoe le Iapani e faʻaauau pea le maketiina o le Lexus RC F pito sili ona taʻalo iinei.

e tatau ona tausia e le tagata fai fua

E fa'apea fo'i ma nai fa'atauga ae fa'atasi ai ma se nofoaga fa'amaonia i le vaega Europa o Lexus e sau ai lona pito i luga ole laina, le LS. I le aotelega, o le sili ona matagofie o le Lexus na na o le 58 iunite na faʻatau atu i le valu masina muamua o le tausaga, ae ui i lea, e le o fuafua le Iapani e tuʻuina atu.

Lexus LS

Ae o le ala, afai e te manatua, o le Lexus fuʻa na faʻafouina talu ai nei ma na oʻo lava ina maua le Lexus Teammate fesoasoani faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi (avetaavale semi-autonomous).

E faʻapea foʻi ma faʻamaoniga i le lumanaʻi i Europa o le Lexus ES o lona faʻatauga na siitia i le 3% i le valu masina muamua o le 2020 i le 2,346 iunite.

Lexus ES 300h F Ta'aloga

e pulepule le hybrids

I le aotelega, i le afa muamua o le 2020 hybrids na maua ai le 96% o Lexus faʻatau i Europa.

Ae mo le fa'atauga a le lalolagi i Europa i le valu masina muamua o le tausaga, ua fa'ailoa mai e le JATO Dynamics e fa'afetai tele i le mana'oga mo le UX, na va'aia e Lexus le pa'u o fa'atauga na o le 21% pe a fa'atusatusa i le 33% na pa'u le maketi ona o a'afiaga o le fa'ama'i. .

Punavai: Automotive News Europe.

Faitau atili