Bigster Concept o loʻo faʻamoemoe e ulufale atu Dacia i le vaega C

Anonim

O le isi lima tausaga e folafola atu e pisi mo Dacia. O le mea sili, o le mea lena o loʻo faʻaalia i le fuafuaga toe faʻatulagaina a le Renault Group, Toe fa'afouga, e oʻo lava vaʻaia se SUV fou, faʻavae i luga o le Dacia Bigster Manatu.

Ae tatou o i vaega. I le maeʻa ai o le 15 tausaga o gaioiga, faatasi ai ma le i ai i totonu o atunuu e 44 ma le fitu miliona iunite na faʻatau atu, ua faʻamoemoe nei Dacia e faʻamalosia lona tulaga.

I le amataga, o le a tuʻufaʻatasia se iunite pisinisi fou i totonu o le Renault Group: Dacia-Lada. O le faʻamoemoe o le faʻaleleia lea o fesoʻotaʻiga i le va o ituaiga e lua o le vaega Gallic, e ui lava o le a faʻaauauina uma a latou gaioiga ma faʻamatalaga.

Dacia Bigster Manatu

O se faʻavae tulaga ese ma faʻataʻitaʻiga fou

I le mulimuli ai i le faʻataʻitaʻiga o mea ua uma ona tupu i le Sandero fou, o le lumanaʻi Dacia (ma Lada) o le a faʻaaogaina le CMF-B platform, e maua mai i le tasi na faʻaaogaina e isi Renaults, e pei o le Clio.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ole mea lea ole a mafai ai e fa'ailoga e lua ona alu ese mai fa'avae e fa o lo'o fa'aogaina nei ile tasi ma mai le 18 sitaili o le tino ile 11.

I le faʻaaogaina o lenei faʻavae, o le a mafai e faʻataʻitaʻiga Dacia i le lumanaʻi ona faʻaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, tekinolosi faʻapipiʻi. Le sini? Ia fa'amautinoa e mafai fo'i ona latou fa'aauau pea ona usita'ia tu'utu'uga fa'atupu fa'aa'asa.

I le faʻaopoopoga i nei mea uma, o loʻo sauni foi Dacia e faʻalauiloa ni faʻataʻitaʻiga fou se tolu i le 2025, o se tasi o ia mea, e faʻavae i luga o le Bigster Concept ua faʻaalia, o lona uiga o se ulufale saʻo i le C-vaega.

Dacia Bigster Manatu

O le Dacia Bigster Concept

I le 4.6 mita le umi, o le Dacia Bigster Concept o le a le gata o le peti a Romanian mo le C-segment, ae o le a faʻamautuina foi o ia o le pito i luga o le Dacia range.

Faʻamatalaina o le faʻaalia o le faʻaleleia o le ituaiga, o le Bigster Concept o loʻo faʻaalia o ia lava o se (e le tuusaʻo, ioe) e suitulaga ia Lodgy, le MPV e fitu nofoa e le o toe umi ae faʻagata.

Dacia Bigster Manatu

Aesthetically, o le Bigster Concept o loʻo faʻaalia ma e pei ona faʻamoemoeina, faʻaleleia elemene mamanu saini a Dacia. O se faʻataʻitaʻiga lelei o lenei mea o le saini susulu i le "Y".

Faatasi ai ma le fausiaina o le pisinisi pisinisi a Dacia-Lada, o le a tatou faʻaogaina atoatoa le faʻaogaina o le CMF-B modular platform, e faʻateleina ai lo tatou lelei, faʻatauvaʻa, lelei ma le matagofie oa tatou taavale. O le a tatou maua mea uma e aumai ai le faʻailoga i se maualuga fou, ma le Bigster Concept e taʻitaʻia le ala.

Denis Le Vot, Pule Sili o Dacia e Lada

E ulufale foi Lada i tala

Afai o loʻo sauni Dacia e faʻalauiloa ni faʻataʻitaʻiga se tolu i le 2025, e le o mamao atu Lada ma o loʻo fuafua e faʻalauiloa le aofaʻi o faʻataʻitaʻiga i le 2025.

E faʻavae foʻi i luga o le CMF-B platform, o nisi o latou o le ai ai afi LPG. O le isi faʻataʻitaʻiga o le faʻailoga Rusia o le a ulufale atu foi i le vaega C.

Lada Niva Vaaiga
Le Lada Niva o le a feiloai ma lona sui i le 2024 ma, faʻamasinoina e le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻamoemoeina, e tatau ona tumau faamaoni i foliga o le uluai.

Ae mo le lauiloa (ma toetoe lava a faavavau) Lada Niva, o le sui ua folafolaina mo le 2024 ma o le a faʻavae i luga o le CMF-B platform. E maua i lapopo'a e lua ("Compact" ma le "Medium") o le a fa'amaoni i ta'avale uma.

E ui tatou te le iloa o ia, na faʻaalia e Lada se ata e mafai ai ona tatou vaʻavaʻai i se foliga malosi na musuia e le uluai.

Mulimuli ane, ona o le fia iloa, o le uluai Niva, i ni nai tausaga talu ai na lauiloa o le Lada 4 × 4 - o le igoa Niva na pasi atu i le Chevrolet model - na vaaia ai le igoa lea na lauiloa ai ua toe foi i lona igoa. lauiloa o Niva Tala.

Faitau atili