Kapisi taimi. Lancia Delta HF Integrale 16V ma le itiiti ifo i le 200 kilomita o loʻo tuʻuina atu mo le faʻatau

Anonim

E masani lava, po'o ai lava e fa'atau se fa'ata'ita'iga pei o le Lancia Delta HF Integrale 16V e faia i se fa'amoemoe faigofie: ia fa'aola. Ae o loʻo i ai i latou e le ioe i lenei manatu ma le lua (!) O loʻo iai lenei Delta HF Integrale 16V e oʻo mai i aso nei o ni faʻataʻitaʻiga lelei.

O le tagata muamua, o se tagata faatau Lancia i Brescia, na faʻatauina le taʻavale i le 1990 o se meaalofa o le aso fanau mo lona 50 tausaga. Taofi mo le 26 tausaga, tau le faaaogaina, toe teuteu, ae le'i resitalaina.

Na ave e le pule lona lua le taavale i Siamani i le 2016 ma faʻapipiʻi se fusipaʻu fou, Pirelli P Zero Asimmetrico paʻu ma i le 2021 na toe faʻaleleia ai (lea na aofia ai se suiga fou o le timing belt ma le faʻapipiʻiina o se pamu vai fou).

Lancia Delta Integrale 16v

Ae ui i lea, o lenei tagata fou e leʻi tietie i le Delta HF Integrale 16V pe, o le mafuaʻaga lea na oʻo ai le masini i le 31 tausaga ma le itiiti ifo i le 200 kilomita i luga o le odometer ma faʻapipiʻi palasitika puipui mo kapeta ma puipui puipui.

Ose tupe teufaafaigaluega lelei?

E matua fou lava, o lenei Lancia Delta HF Integrale 16V e aumaia e pei o se "kata pisinisi" le mata-pu'e (ma le mama) vali lanu mumu, o nofoa pa'u Recaro (nai lo le masani Alcantara) ma le sunroof.

E sili atu le faautauta nai lo le Delta HF Integrale "Evoluzione", o le Lancia Delta HF Integrale 16V e le itiiti ifo le manaia. Na faʻatulagaina mo faʻasalalauga, o lenei mea na faʻaalia i le 1989 Geneva Motor Show.

Lancia Delta Integrale 16v

E le'i aveesea lava palasitika puipui.

I lalo o le pulou na aumaia ai se afi fou 16-valve ma Garrett T3 turbo, o se intercooler sili atu ona lelei ma tele injectors, lea e maua nei le 200 hp i le 5500 rpm ma mafai ai ona oʻo i le 220 km / h ma ausia le 0 i le 100 km / h. i le na o le 5.7s.

O le fa'atauina atu o lenei kopi o lo'o pulea e le RM Sotheby's, lea o le a fa'atautu'i i luga ole laiga i luga ole laiga “Open Roads” lea e faia i le va o le 21 ma le 29 Aperila.

Lancia Delta Integrale 16v

E lua o moli ta'uta'ua i totonu o le pisinisi tau ta'avale.

Ae mo le tau, o le fa'atautu'i ta'uta'ua o lo'o fa'asino i se tau i le va o le 75 afe ma le 90 afe euros mo lenei Lancia Delta HF Integrale 16V. Mafaufau i le tulaga mama o lenei kopi, o se tupe faʻaalu lelei?

Faitau atili