Amata malulu. Fa'atofa GM i le CD player i ana fa'ata'ita'iga

Anonim

Faatasi ai ma le oʻo mai o auaunaga faʻafefe, bluetooth poʻo le faʻaaogaina o se peni faigofie, o le CD player ua le toe avea ma meafaigaluega manaʻomia i taavale i aso nei.

Ina ia faalogologo i au musika, e tatau foi ona manatua e le toatele e ave se ato ma CD e fiafia i ai e faalogologo ai a o faimalaga—po o le i ai foi o se tasi i totonu o latou totigilima vaega—ae le galo ia i latou na filifili e faaauupegaina a latou taavale i se pusa CD.

Ia, e ui lava e le o se vaega o le tele o taavale (ma e oʻo lava i ituaiga), e mafai lava ona faʻatau ni faʻataʻitaʻiga fou faʻapipiʻiina i lenei "masini tekinolosi".

Chevrolet Express
Chevrolet Express

O le mea lea na tupu i le General Motors, lea e ui lava ina ua mou atu le CD player mai le tele o ana taavale mama, ae na mafai lava ona maua i le Chevrolet Express ma le GMC Savana commercial (twin) vans.

E tusa ai ma le faʻasalalauga a le Pulega a le GM, o nei meafaigaluega o le a faʻagata pe a faʻasalalauina faʻafouga MY 2022 (Faʻataʻitaʻiga Tausaga 2022) o veni.

O le a foliga mai o lona uiga o le mutaaga o le CD player i taavale mama a GM (a itiiti ifo i Amerika i Matu). E le o faauigaina lava o le iuga mautinoa, aua o le a maua pea le CD player i nisi o taavale mamafa a le GM.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e mitiina lau kofe pe maua le lototele e amata ai le aso, fa'aauau pea le tafaoga faamasani ma mea moni malie, tala faasolopito ma vitio talafeagai mai le lalolagi o taavale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili