E te mana'o i se pikiapu Suzuki Jimny? O ia lea…

Anonim

manuia o Suzuki Jimmy e foliga mai o loʻo taʻitaʻia le faʻailoga Iapani e mafaufau i ni lomiga fou o lana sipi laiti, e ui lava na fai mai e leai. O le mea sili o le mea lea e foliga mai o loʻo faʻaalia e le faʻataʻitaʻiga Jimny e lua o le a ave e Suzuki i le Tokyo Auto Salon i le va o Ianuari 11th ma le 13th.

O le faʻataʻitaʻiga muamua, ma atonu o le mea e sili ona tuʻufaʻatasia, o le Suzuki Jimny Sierra Pickup Style , o se manatu e fa'aalia ai pe fa'afefea ona i'u mai le fa'ailoga o le sipi la'ititi. Faʻavae i luga o le lomiga Europa o Jimny, na filifili Suzuki e faʻapipiʻi lenei faʻataʻitaʻiga ma nisi faʻamatalaga e faʻatatau i isi taimi.

O le mea lea, o le Suzuki Jimny Sierra Pickup Style o loʻo i ai se faʻailoga e foliga mai e le o iai le logo (nai lo o le igoa o loʻo tusia atoa), uili faʻasolosolo ma ... faʻapipiʻi laupapa faʻataʻitaʻi i luga o paneta itu ma luga o faitotoʻa. Na fa'aaoga fo'i e Suzuki le avanoa e fa'ateleina ai le kiliaina o le eleele, fa'apipi'i moli fa'alelei e fa i luga o le taualuga ma le fa'amalama fa'atasi ai ma matau toso e lua.

Suzuki Jimny Ola
Faʻavae i luga o le lomiga Iapani a Jimny, Jimny Survive o loʻo faʻamoemoeina se faʻataʻitaʻiga sili atu ona ogaoga o le sipi Iapani.

Suzuki Jimny Survive o le pito sili ona ogaoga

O le faʻataʻitaʻiga lona lua e faʻavae i luga o Jimny e faʻavae i luga o lana faʻa-Iapani (e vaapiapi e faʻamalieina manaʻoga o taavale kei naʻo le faʻatau atu i Iapani). Fa'aigoaina o le Suzuki Jimny Survive, o lenei fa'ata'ita'iga ua mamanuina e fa'ateleina ai le malosi o le sipi i fafo o le auala.

Fa'asoa i la matou Youtube channel

O le mea lea, o le Suzuki Jimny Survive e sili atu le kilia o le eleele, pa'u i fafo o le auala, se faʻamalo fou pito i luma (faʻatasi ma faʻamau toso), puipuiga i moli ulu, atigiki ma lapisi, alavai fou. e tatala le sipi laitiiti.

Suzuki Swift Sport Yellow Rev
O le Suzuki Swift Sport Yellow Rev o lo'o i ai se pusa fa'alelei e aumai ai se vali vali fou, se vaelua pito i luma, sakete pito ma le pa i le itu e alu atu mai le mudguard i luma o le faitoto'a tioata.

O le faʻataʻitaʻiga lona tolu o le a aumaia e Suzuki i le Tokyo Auto Salon e faʻavae i luga o le Swift Sport. Tofia Suzuki Swift Sports Yellow Rev , o le autu autu o lenei faʻataʻitaʻiga e alu i le pusa matagofie ma le lanu samasama na maua, lea e faʻamoemoe e faʻateleina le faʻamalosi o le faʻataʻitaʻiga.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili