Aloaia. O le Ineos Grenadier o le a gaosia i le fale gaosimea lea o le Smart

Anonim

Ina ua mavae ni nai masina talu ai, na matou iloa ai o le Ineos Grenadier o le a le faia (vaega) i Estarreja, o lea ua matou iloa ai le mea o le a maua ai e le INEOS Automotive ia fanua uma e talafeagai mo tagata fiafia o le uluai Land Rover Defender.

Faʻamaonia le faʻamoemoe o le gaosiga o fanua uma i totonu o se "iunite faʻapisinisi ua uma ona faʻaogaina, faʻaaogaina le aufaigaluega ma se talaʻaga o le fausiaina i totonu o le taʻavale ma le faʻaogaina o mea faʻapitoa", INEOS Automotive na faʻasalalau le faʻatauina o le Mercedes-Benz fale gaosimea i Hambach. , lea o loʻo gaosia nei le Smart EQ fortwo.

Afai e te manatua, o Daimler na saili e faʻatau atu le fale gaosi Farani mo sina taimi i le taimi nei, lea, talu mai le 1997, e sili atu i le 2.2 miliona iunite o augatupulaga eseese o le lua (ma talu ai nei mo le fa) ua gaosia. E mafua ona, ina ua uma ona faʻatau atu le 50% o le Smart ia Geely, na ioe Daimler o le atinaʻeina ma le gaosiga o le isi augatupulaga o le a tuʻuina atu i Saina.

Na tuuina mai e Hambach ia i matou se avanoa tulaga ese, lea e le mafai ona matou le amanaiaina: ia maua se fale gaosi taavale faʻaonaponei ma se tagata faigaluega i le lalolagi.

Sir Jim Ratcliffe, Peresetene o le INEOS Group
Hambach
O se vaaiga i luga o le ea o le falegaosimea o le a gaosia ai le Grenadier.

o le totonugalemu o le ki

E tusa ai ma lenei faʻatau, INEOS Automotive faʻamaonia e "faʻamaonia le lumanaʻi o le iunite, faʻapea foʻi ma le puipuia o le tele o galuega", ma matauina o lona tulaga i luga o le tuaoi o Franco-Siamani, 200 kilomita mai Stuttgart, e maua ai avanoa avanoa avanoa, taleni tau pisinisi. ma maketi taula'i.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E tusa ai ma se faʻamatalaga na tuʻuina mai e le INEOS Automotive, e tatau ona malilie ia ituaiga e lua e faʻaauau le gaosiga o le Smart EQ fortwo ma nisi vaega Mercedes-Benz i le Hambach plant. Ole a fa'aliliuina ile 1300 galuega.

O lenei mauaina o loʻo faʻailogaina ai la tatou faʻailoga sili i le taimi nei i le atinaʻeina o Grenadier. Faʻatasi ai ma le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga polokalame o loʻo feagai ma faʻataʻitaʻiga, ua mafai nei ona matou amataina sauniuniga mo le amataga o le gaosiga i Hambach o la matou 4X4 mai le faaiuga o le tausaga a sau, mo tilivaina i matou tagata faʻatau i le lalolagi atoa.

Dirk Heilmann, Pule Sili o le INEOS Automotive,

O le hydrogen o se peti foi

I le faaopoopo atu i le faʻalauiloaina o le faʻatauga o le Hambach factory mai Daimler, INEOS Automotive na faʻasalalau foi le sainia o se faʻamaumauga o le malamalama ma Hyundai ina ia, faʻatasi, e lua ituaiga e suʻe avanoa fou e fesoʻotaʻi ma le tamaoaiga o le hydrogen.

maliega Hyundai ma INEOS

O nei mea e aofia ai le gaosiga ma le tuʻuina atu o le hydrogen, faʻataʻitaʻiga pisinisi, tekinolosi fou ma auala fou e faʻaaoga ai le hydrogen. E le gata i lea, o kamupani e lua o le a galulue faʻatasi i le suʻesuʻeina o le faʻaogaina o le Fuel Cell Hyundai system i INEOS Grenadier.

I le tulaga e te leʻi iloa, e ala i lana lala INOVYN, o le INEOS o loʻo i ai nei o le sili ona tele o loʻo i ai nei le faʻaogaina o le electrolysis i Europa, o se tekonolosi e faʻaaogaina le malosi faʻafouina e gaosia ai le hydrogen e faʻatupuina ai le malosi, auala o felauaiga ma faʻaoga pisinisi.

Faitau atili