Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC + tofotofoina. oe aoga

Anonim

Saosaoa tele. O le fa'ailoga e sili ona fa'amatala ai le Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+ - ma e oʻo lava i lea e tatau ona tatou faʻaogaina lona tulaga faʻapitoa faʻapitoa e faia ai le amiotonu.

E tusa lava po o le a le tele o loʻu vaʻai i lau pepa faʻapitoa, e le mafai ona faʻaumatia loʻu mataʻina. O loʻo matou talanoa e uiga i se taʻavale taʻavale na atiaʻe mai se tagata o le aiga faʻapitoa lua lita afi fa-o'omea e mafai ona tuuina atu 421 hp o le mana.

O se tulaga o le malosi i nai tausaga talu ai - e matua toʻaitiiti lava - na avanoa mo taʻavale taʻavale mai isi siamupini ma afi ... ma sili atu paʻu. O iina la o le a tatou amata ai.

M 139. O le fa-siliva "super engine"

Ua uma ona e iloa mea lilo o le afi M 139 - ua matou tusia tele foi e uiga i ai. O lea la, o aso nei ia galo ia i tatou auiliiliga faʻapitoa o le afi sili fa-silinder e sili ona malosi i le lalolagi ma taulai atu i lagona o loʻo ofoina mai.

Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+
O le faiga taofi lea e nafa ma le taofiofia o le malosi o le afi M 139. Latou te agavaa i lenei misiona.

Na e aveina se taavale malosi tele mo se taimi umi? O nisi taimi, o le mea na fa'ate'ia ai i tatou e amata ona fai ma masani. I le Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC + Ou te leʻi lagonaina lava lenei mea.

E le gata ona o le 421 horsepower ma le 500 Nm e mafai ona faʻaosoina i tatou mai le 0-100 km / h i le na o le 3.9 sekone, ae maise lava ona o le auala na te faia ai. E naʻo le matou laina mumu i le 7200 rpm, ma o le afi e alu i luga o le tolu lona tolu o le tachometer ma se fiafia e le masani ai i se afi turbo.

Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+
E mautinoa lava o le nofoaga e sili ona manaʻomia mo le Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC +.

E leai lava se malosi po o se malosi. E le gata i lea, pe a faʻailogaina e le speedometer le saoasaoa e le mafai ona faʻailoaina o latou tau.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Mo nei mea uma, o le tu'imomomoina o le saosaoa i moli ta'avale uma e vave lava ona avea ma ta'aloga e fa'atinoina. Ua na'o le fai ma vaisu. O le gafatia o le M 139 e faʻaluaina le lima saoasaoa (lea i lenei tulaga o numera) e manaia.

O nei mea uma i se faigamalaga e naʻo le muta pe a faʻaalia e le quadrant i luma o tatou le 270 km / h.

Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+

Ma o afea e oʻo mai ai pupuni?

Fa'agalo le Mercedes-Benz A-Class. O lenei A 45 S o lona lava ituaiga. Ua maeʻa toe faʻaleleia e le au tekinisia mai Affalterbach.

E ui i lona mamafa 1635 kilokalama (i le faʻatonuga), o le A 45 S o se masini e 'ai tulimanu. O lo'o iai nei a matou lima fa'amaulalo alumini, fa'ato'aga malō, pa e fa'afeagai ai, fa'anofo fa'afetaui ma le 4MATIC+ fa'a-uili uma.

Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+
O lenei va'aiga fa'afiafia e le'o fa'ata'atia. I le ala, o le lisi o filifiliga e fai si lautele.

Faatasi ai ma le tele o auala avetaʻavale o loʻo matou faʻaogaina, o le a ou talanoa atu ia te oe e uiga i mea sili ona taua. Faiga fa'amafanafana ma le Tu'uga.

I le fa'amafanafanaga fa'afefeteina o lo'o fa'afefeteina i tatou i se fa'amago, ae le fa'amamago. O le auala sili ona faʻalelei i mea uma ma e mafai ai ona e nofo faʻatasi ma se Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC + e aunoa ma le faʻamanatuina pea o faʻafitauli i le koluma tatou te aoina ma le matua.

Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+
E mafai ona ola faʻatasi ma le A 45 S i aso taʻitasi e aunoa ma se tala faatino, ae o le mafanafana e matua ese lava mai ona uso Mercedes-Benz A-Class.

I le Race mode e leai se taimi e faitio ai. O le ta'avale o lo'o i totonu o le "nafi-i-nifo", mai le fa'amalologa i le foeuli, mai le afi i le atigipusa. O le saoasaoa e mafai ona tatou lolomi i luga o se auala agai i luga e ofoofogia.

Matou te lagona i taimi uma le taatele o le axle pito i luma i le faʻatonuga o mea tutupu. E le ta'alo le A 45 S i le tulimanu - e fa'aaoga le inertia o suiga i le itu po'o le fa'aleagaina o le taofi e aveese ai le au pito i tua - aua e foliga mai e le fiafia i la tatou taufaalili. E fai mea uma e aunoa ma se tala faatino vave, vave tele.

O le faiga o le “drift” e faateleina ai le fiafia

O le taunuu mai o le 4MATIC + system i luga o le Mercedes-AMG A 45 S o se tasi lea o mafuaaga mo le sili ona fiafia i lenei tupulaga fou - e sili atu nai lo le afi, lea ua uma ona i ai i le M 133 version sa manaia.

Na ou faʻamoemoe e maua i le auala faʻafefe o le A 45 S se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi latalata i le Ford Focus RS, lea na mafai ai ona ave le taʻavale i luga o le asphalt e pei o matou i tua o le uili o le WRC: pito i luma e faʻasino i totonu o le piʻo, faʻataʻavalevale le mautonu. ma pulea le tafetafea i le pedal kesi.

Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+
Tulaga aveta'avale ia tatou avanoa.

Ae ui i lea, i luga o le A 45 S o le torque vectoring system e le mafai ona sili atu nai lo le 50% o le malosi i le axle tua. I'uga? O le A 45 S e mautinoa lava e sili atu ona fegalegaleai, ae e tofo e pei o sina taimi ua mavae - e naʻo le taimi e te toe foʻi ai i le faʻavave ma pe a matou faʻaogaina auala e le masani ai e faʻaalia ai e le axle tua se ea o lona alofa tunoa.

O le mea lea, e na'o le taimi lava e ofoina atu ai e le asphalt tulaga i lalo o le u'u masani e faʻaalia ai e le auala faʻafefe lona malosi atoatoa. O se mea e maasiasi ai, aua a oʻo mai i le paʻu mu, mai Affalterbach matou te faʻamoemoe pea mo le mea sili.

Faitau atili