Honda Civic Prototype: O le a Fa'atusa Lenei Tupulaga a le Tupulaga Civic

Anonim

Ina ua maeʻa ata na faʻaalia i le resitalaina o pateni ia Oketopa talu ai, na faʻamoemoe Honda i le 11 o augatupulaga o lana faʻataʻitaʻiga lauiloa ma le tatalaina o le Fa'ata'ita'iga Sivi . Aua e te faaseseina i le Prototype igoa, o le gaosiga o le faʻataʻitaʻiga Iapani o le a faigata ona ese mai ata matou te faʻaali atu ia te oe i aso nei.

Fa'atulaga mo le tatalaina i totonu o le US i le tautotogo o le 2021, o lenei Civic Prototype o lo'o fa'amoemoeina le fa'atauga sili ona fa'atau atu a le tino iina. O lenei ta'avale ua fa'amaonia fo'i e fa'atasia e le hatchback e lima faitoto'a ma le Civic Type R e mana'omia tele.

E ui ina ua uma ona i ai se aso fa'alauiloa ma ua uma ona fa'ailoa (fa'ata'ita'i) le tino o le sedan, e leai lava se fa'amatalaga i luga o afi e tatau ona fa'aaoga e le Honda Civic fou. Ae, e tasi le mea e mautinoa: o le a leai ni afi Diesel, aua ua uma ona agai i luma Honda o le a taofia le faʻatau atu i le 2021.

Honda Civic Prototype

Le Honda Civic Prototype Style

E ui lava e tusa ai ma fua faatatau e le matua alu ese mai le tupulaga o loʻo i ai nei (e faʻaaogaina se faʻaleleia o le faʻavae o loʻo i ai nei), o le Civic Prototype o loʻo aofia ai se faasologa o elemene mamanu e le gata ina faʻalatalata atu ai i le isi vaega o Honda ae faʻapea foi. ‘ese‘ese mai lona lava muamua.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le tausia o le pito maualalo ma le puimanava ua uma ona i ai i le 10th augatupulaga, o le Honda Civic Prototype na vaʻaia le A poutū solo i ni nai senitimita, e saofagā i le vaʻaia sili atu (Honda fai mai), ma vaʻaiga eseese ma le fale o loʻo i ai nei i se tulaga sili atu ona malolo. I le pito i luma, o le grille e laʻititi, ae faʻapipiʻiina e le faʻaogaina o le ea maualalo, ma e faamanatu mai ai ia i tatou le fofo ua uma ona faʻaaogaina i le Jazz fou.

Honda Civic Prototype

Ae mo le pito i tua, i le faaopoopo atu i mea fou (o se mea tatou te maua foi i luma), o le Civic Prototype e lautele le pito i tua (le sese o le laina pito i tua na tupu) ma se mea faʻaleagaina ua tuʻufaʻatasia i le siʻusiʻu e faʻaleleia ai le aerodynamics. . Ma e pei ona uma ona faʻaalia le failaina o pateni, o le isi augatupulaga Civic ua folafola mai se faiga mama, mama nai lo le tupulaga o loʻo iai nei.

Mulimuli ane, o totonu na faʻamoemoeina e se ata tusi e faʻamaonia ai o le Civic fou e tatau ona faʻaogaina se foliga sili atu ona laʻititi, o se meafaifaʻaili numera ma se 9 "infotainment system screen.

Honda Civic Prototype

Faitau atili