Porsche ua sauni e fa'aeletise le 718 Boxster ma le 718 Cayman

Anonim

Ina ua uma ona faasilasila atu o le a lafoaia e le isi augatupulaga Macan lomiga ma afi afi i totonu, e foliga mai o le Siamani brand ua sauni nei e eletise le isi augatupulaga o 718 Boxster ma 718 Cayman.

E le pei o le mea na tupu i le Macan, e leai lava se faʻamatalaga aloaia mai le Porsche e faʻamaonia ai, peitaʻi, e iloa o le Siamani o loʻo galue i le eletise o faʻataʻitaʻiga e lua, o se mea na faʻamaonia e le taʻitaʻifono ia Autocar. o le Porsche, Oliver Blume, o le na fai mai "E i ai a matou faʻataʻitaʻiga o le eletise 718 ma o loʻo atiaʻe se prototype hybrid".

E tusa ai ma le faʻasalalauga faʻaPeretania, e leʻi filifili Porsche e taulaʻi atu i na o faʻaliliuga eletise ona o le a faʻaiʻuina e le Siamani faʻailoga e le mafai e le tekonolosi lithium-ion o loʻo i ai nei ona ofoina atu le tele o le sili atu i le 300 km e aunoa ma le faia o suiga loloto i le. tulaga fa'aaoga i le taimi nei.

Porsche 718 Boxter

Lua fa'avae, lua augatupulaga o lo'o fa'atau atu ile taimi e tasi

I le feagai ai ma lenei mataupu, e foliga mai e mafai e Porsche ona tuuto atu i le faʻaaogaina o le fuafuaga lava e tasi o le a faʻaaogaina i le Macan. O lona uiga, o le eletise eletise o le a faʻaogaina i le PPE platform fou, ae o le mild-hybrid ma plug-in hybrid versions o le a atiaʻe e faʻavae i luga o faʻafouga faʻafouina o augatupulaga o loʻo i ai nei o le 718 Boxster ma le 718 Cayman.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Porsche 718 Cayman ma le 718 Boxter
O lo'o fuafua Porsche e fa'atau atu fa'ata'ita'iga fa'ameamea ma fa'apipi'i e fa'atatau i le fa'atupuina o lo'o iai nei ma fa'aeletise fa'avae e fa'atatau i se tupulaga na atia'e e fa'atatau i le PPE platform.

E ui lava e leai se faʻamatalaga aloaia i luga o le eletise o le Porsche 718 Boxster ma le 718 Cayman, e tusa ai ma le Autocar, o le malu-hybrid ma plug-in hybrid versions o faʻataʻitaʻiga e lua e tatau ona faʻaogaina faiga ua uma ona atiaʻe mo le Porsche 911, faʻafesoʻotaʻi. latou i le tulaga lea i se fa (fa-cylinder boxer) nai lo le mafolafola ono fa'aaoga e le 911.

Punavai: Autocar.

Faitau atili