Ua toe fo'i Ford GT i Le Mans i le 2016

Anonim

Na faalauiloa e Ford le lomiga mulimuli o le Ford GT o le a tauva i le 24 itula o Le Mans i le 2016. Ua toe foʻi mai le American brand i le tala faasolopito tumau tuuga.

O le tausaga a sau e faamanatu ai e Ford le 50 tausaga o le manumalo o le Ford GT40 i le 24 Itula o Le Mans (1966), o se meaalofa o le aso faamanatu o le a faalauiloa ai e le brand le auala ma le tauvaga o le Ford GT fou.

FESOASOANI: Siaki le polokalame Le Mans 24h iinei

O le tauvaga fou Ford GT e faʻavae i luga o le auala auala ma o le a tamoʻe i le 24 itula o Le Mans, i le GTE Pro vasega (GT Endurance) faʻapea foʻi i mea uma na tutupu i le World Endurance (FIA WEC) ma le TUDOR United SportsCars. siamupini . O le amataga o le tauvaga o le Ford GT o loʻo faʻatulagaina mo Ianuari i le tausaga a sau, i Daytona, Florida, i le Rolex 24.

Ford GT GTE Pro_11

Ua fa'amautinoa e Ford o lenei toe fo'i atu i le tauvaga o le a ta'ita'ia ai le atina'eina o tekonolosi fou e fa'atatau i fa'ata'ita'iga auala a le ituaiga. O le tele o nei mea fou e mafai ona aofia ai le aerodynamics ma le evolusione o afi EcoBoost, faʻapea foʻi ma le evolusione i le faʻaogaina o mea e pei o le carbon fiber.

I lalo ifo o le pulou o lo'o i ai se afi fa'aogaina o le auala o le Ford GT, le 3.5-lita EcoBoost V6 lua-turbo poloka. I fafo, sa i ai le tele o suiga, ua mamanuina e saunia ai le Ford GT mo luitau o se tauvaga tauvaga: suiga o le aerodynamic, lea e aofia ai se apaau pito i tua tele, o se diffuser pito i luma fou ma faʻagogo fou itu.

O le tausaga fou e faamanatu ai e Ford le 50 tausaga o le manumalo i Le Mans sosoo ai ma le isi tolu (1967, 1968 ma le 1969). Nofo ma se ata vitio aloaia ma ata ata o le tauvaga o le Ford GT.

Ua toe fo'i Ford GT i Le Mans i le 2016 5947_2

Ia mautinoa e mulimuli mai ia i matou ile Instagram ma Twitter

Faitau atili