O loʻo faʻaauau pea ona peti a Bosch i afi afi ma faitioina le EU (toetoe lava) tulaga tulaga ese i luga ole eletise.

Anonim

E tusa ai ma le Financial Times, o le Pule Sili o Bosch, Volkmar Denner, na faitioina le peti a le Iuni a Europa i luga o le eletise eletise ma le leai o se tupe faʻafaigaluega i vaega o le hydrogen ma suauʻu faʻafouina.

I luga o lenei autu, na taʻu atu e Denner i le Financial Times: "O le gaioiga o le tau e le o le iʻuga o le afi afi i totonu (...) ae e uiga i le iʻuga o suauʻu. Ma e ui o taavale eletise e faʻafefeteina felauaiga i luga ole auala, o suauʻu faʻafouina e faapena foi."

I lona manatu, e ala i le le faʻatauina i isi fofo, o le Iuni a Europa o loʻo "vavae" auala faʻapitoa mo gaioiga o le tau. E le gata i lea, sa popole foi Denner e uiga i le leai o se galuega e mafai e lenei peti ona faaosofia.

Volkmar Denner Pule Sili Bosch
Volkmar Denner, le Pule Sili o Bosch.

Bet i le eletise, ae le gata

E ui lava i le faitioga a le Ofisa Sili o Pulega i le (toetoe lava) faʻapitoa i luga o taavale eletise a le Iuni a Europa, ua uma ona faʻaalu e Bosch le lima piliona piliona i le atinaʻeina o tekinolosi mo lenei ituaiga taʻavale.

E ui lava i lea, o loʻo faʻapea mai le kamupani Siamani o afi tiso ma penisini ua uma ona i ai i se tulaga faʻafouina lea e mafai ai ona latou le maua se "aʻafiaga taua i le lelei o le ea".

Mulimuli ane, o le Financial Times ua agai i luma e ui lava na taʻua e se sui o le Bosch board o le a faʻaauau pea ona faʻatupeina e le kamupani le tekonolosi mo afi afi i totonu i le isi 20 i le 30 tausaga.

Faitau atili