E te manatua pea le "ta'avale" i vae o lou tama?

Anonim

O le 2015 ina ua valaau mai se tasi e matua gauai atu (fa'afetai!), na logoina i matou o loʻo i ai se avanoa lelei i luga o le YouTube e tu ese ai ma na te iloa se tasi e atoatoa e fesoasoani ia i matou i lenei faigamalaga, Filipe Abreu.

Sa matou faia se suega, ae matou te lei saunia. Sa matou fefefe i le tuua o le matou sone mafanafana ma o Razão Automóvel sa amata ona laa muamua.

O se matafaioi tele mo se tasi o loʻo manaʻo i mea uma na te faia e maua ai se taunuuga sili ona lelei: matou te leʻi siitia i se tulaga fou mo le faʻamoemoe o le alualu i luma. Afai tatou te faia, o le a faia ma le tuuto atoatoa ae le mafai ona afa.

I lenei ata, o le aso na matou pueina ai se vitio mo le taimi muamua: Aperila 18, 2015. Na pasi atu lena lago i luma o le meapueata i le taimi lava na pueina ai e Filipe le ata. O aso nei ua sili atu lo tatou laiti, e pei ona e vaʻai ...

O tausaga na sosoo ai o le tuuto atu i la matou faʻailoga, i luga o la matou upega tafaʻilagi ma le faʻaputuina o le faʻaaloalogia e ala i la matou galuega, o se mea matou te mitamita ai.

Sa tatau foʻi ona faʻatupuina a matou pisinisi ia manuia, e faʻatautaia i luga o se tulaga fou. Sa matou ausia.

L aso

I le taumafanafana o le 2017 na matou filifili e siitia i YouTube. Na amata aso ile 4am e pu'e ai le moli sili ona lelei, ona fa'aauau ai lea se'ia te'a le 8pm e fafaga ai le tatou upegatafa'ilagi. Na matou pu'eina mo le tele o masina ma mulimuli ane, ia Mati 2018, na matou tatalaina le alalaupapa.

Na e iloa lena mea?

Razão Automóvel na faavaeina i le 2012 e se vaega o uo e toatolu e fiafia i taavale. O le taimi nei o le atunu'u sili lea ona gaosia mea fa'akomepiuta fa'apitoa i ta'avale.

O le folasaga a le alaleo na faia i le vaiaso a'o le'i tatalaina, i le matou fale. E 80 tagata na auai i lenei fa'amoemoe, e aofia ai sui o ituaiga ta'avale ma le vaega o ta'avale, fa'asalalauga fa'asalalauga, ta'avale, uo ma tagata vavalalata o aiga.

O numera

Razão Automóvel's YouTube channel ua atoa le 6 miliona minute na vaʻaia talu mai lona faʻalauiloaina, ia Mati 2018. I lenei vaitau, o matou vitio na maua le lata i le 50 afe fiafia ma o le alalaupapa na lesitalaina e le silia ma le 23 afe tagata.

E sili atu nai lo le 82% o matou tagata fai saofaga e nonofo i Potukale ma 37% i le va o le 25 ma le 34 tausaga.

Aua le fiu i au miti

Ina ua ou nofo i luga o vae o loʻu tama ma "avetaʻavale", pe a ou faʻaaluina le tele o itula i totonu o le taavale, ma le taʻavale ua tape ma faafoliga o le a ou alu i se mea, sa ou mafaufau, miti ...

O lea ua ou vaai faalemafaufau o aʻu o se pailate, pe na o le mafaufau o se tagata matua ma mafai ona ave taavale saoloto (ma le 8 tausaga le matua ma e aunoa ma le oʻo i le pedals, e le o se tulafono pe a ou faia, e oʻo lava na ou faʻatali mo le matua o le matua. 18 ma mo se laisene avetaavale).

Sa ou aoao e ave taavale ina ua 12 o’u tausaga, i luga o le fanua tumaoti, e aunoa ma le iloaina e lo’u tina ma le taupulepulega ma le matauina pea e lo’u tamamatua, o le na mulimuli mai i le nofoaga o le tautau. O le a ou toe faia uma ma o le a i ai se aso ou te tusi ai e uiga i na aso, ua folafola mai.

Ioe, o a'u lea i le ata lea i lalo. Na ona ou manao lava i taavale, ou te leʻi mafaufau i se isi mea. Sa ou tiga i le asini, sa ou fesili i loʻu tamamatua ma loʻu tama mo laʻu ki taʻavale, naʻo le alu i tua o le uili. Na faia e le mafaufau le vaega o totoe o le galuega.

O le a le uiga o la'u tala lea?

Afai ei ai sou manatu, afai o iai sau galuega faatino i lou mafaufau ma afai e te manatu o le a mafai ona e faia le mea sili, pu'e se meapueata ma amata pu'e. Afai e te fiafia i ata po o le tusitusi, peti i ai ma fiafia e fai. O le taimi lava na matou maua ai lenei avanoa o le mea lena na matou faia.

O masina uma, mo ni nai tausaga talu ona uma le matou suega muamua i luma o se meapueata i le 2015, e valaau mai Filipe ia te au. O nisi taimi e na o le fesili atu pe na lelei mea uma, o nisi taimi e faamanatu mai ai ia te aʻu e tatau ona matou faia le tulaga lamatia ma agai i luma. Na e fa'aita tele Filipe ma e na'o lau fa'afetai mo lena mea.

Ua matou i ai i le 2018, o Filipe Abreu o lo matou Faatonu o Ata, e nafa ma le gaosiga o matou ata vitio uma. Sa aoga le faia o le tulaga lamatia, o lea ua oʻo i le taimi e faʻatali ai mo nai tausaga o lumanaʻi. O le a le mea o le a tupu? Matou te le iloa*, ae o lenei malaga ofoofogia ua uma ona aoga.

Ole vitio mulimuli lea ole vaitau. I le uili o le Lexus LC 500h.

Ae o lenei?

O le fitu masina talu ona tatala le matou alalaupapa, na matou taunuu i le faaiuga o le vaitau muamua. Tatou faaauau? Ioe tatou te faia, ua uma ona sili atu i le 20 vaega fou ua faamaumauina ma tele, tele foliga fou.

Ver esta publicação no Instagram

Uma publicação partilhada por Razão Automóvel (@razaoautomovel) a

Faafetai tele i tagata uma na fesoasoani ia i matou i le fausiaina o lenei auala. I sponsors, brands, aiga ma uo, oe na talitonu i la matou poloketi fou e pei o matou. Ma o le mea moni ia te oe, a matou au faitau ma o loʻo faʻaulutalaina foi la matou YouTube channel, a aunoa ma lau lagolago e leai se mea e mafai.

Fa'asoa i la matou auala, fa'asoa, fa'amatalaga, fiafia ma e te iloa ... se'ia o'o i le isi taimi!

* O le mea moni ua tatou iloa. Ae aua ne'i tatou faaleaga le lumana'i i mea leaga ok?

Faitau atili