Amata malulu. O faitotoa ta'avale e sefulu e sili ona le masani ai?

Anonim

E oo lava i le 50s o le seneturi talu ai, o le Mercedes-Benz 300 SL na faailogaina se vaitau, ona o ona faitotoa tatala e le masani ai, lea o le a lauiloa o le "apaau a le gogo". Luasefulu tausaga mulimuli ane, i le 70s, o le a avea Lamborghini i le taimi e avea ma uluai tagata gaosi taavale e tuu, i se faʻataʻitaʻiga gaosiga, le Countach, faʻatasi ai ma seleulu-style tatala faitotoa; i aso nei ua lauiloa foi o "Lambo faitotoa".

O le mea moni, mai le toe faʻaaogaina o faitotoa o le BMW Z1 i le tatalaina o le dihedral e Koenigsegg, o tagata pule i luga o le Lincoln Continental, i le falcon-wing type o le Tesla Model X, o loʻo i ai le anoanoai o fofo lea, i le aluga o taimi, e maua. faʻailoga faʻataʻitaʻiga ma e oʻo lava i le pisinisi taʻavale lava ia. O le mea lea matou te faamanatu atu ai ia te oe iinei, i aso nei, o nisi o fofo sili ona le masani ai ua uma ona i ai.

E te iloa uma i latou?

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai le "Amata malulu" ile 9:00 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili