BMW i8 Roadster. Le fou plug-in hybrid convertible ua toetoe lava iinei

Anonim

Sa tau, ae sa i ai. Lua tausaga talu ona maua le moli lanumeamata e agai i le gaosiga, o le BMW i8 Roadster - ae le o Spyder, pei o le faʻataʻitaʻiga na tuʻuina atu i le 2012 - ua maeʻa ona saunia.

E masani lava, i le avea ai ma se faʻataʻitaʻiga e faʻavae i luga o le coupé version, o mea uma e faʻaalia ai o le suiga o le a faʻapipiʻiina i le 1.5 lita tolu-silinder afi penisini ma se eletise eletise, ma le 231 hp ma le 131 hp, i le faasologa.

E pei o lea, o tala fou e tatau ona faʻatapulaʻa i foliga i fafo. O le ata muamua a le BMW o loʻo faʻaalia ai ia i matou se faʻataʻitaʻiga afa i le va o se mea faʻaliliu masani ma se tino targa, ma se pulou tapoleni.

E tusa lava po o le a le fofo na maua, o le aerodynamics o le a avea ma se tasi o mea e ave i ai le faamuamua a lenei BMW i8 Roadster, ma o le mea lea e tatau ona faʻamoemoeina le faʻatinoga o faʻatinoga latalata i le coupé: mai le 0 i le 100 km / h i le 4.4 sekone ma le saoasaoa maualuga o le 250 km/h H.

Mo le taimi nei, o faʻamatalaga e le lava, ae o mea uma e faʻaalia ai o le BMW i8 Roadster o le a faʻaalia i le Frankfurt Motor Show ia Setema, aʻo leʻi faʻatulagaina le faʻalauiloaina i le 2018.

Faitau atili