Francesca Sangalli mai CUPRA: "Matou te mananaʻo e faʻaalia i matou lava ae aua le vaʻaia o le taʻavale taʻaloga masani"

Anonim

O le faaaliga o le Fanau mai , O le eletise muamua a le CUPRA, na faaosofia ai se talanoaga puupuu ma Francesca Sangalli, le ulu o le Colours & Materials department i SEAT ma CUPRA, lea na matou talanoa atili ai e uiga i le faʻamatalaga o le faʻataʻitaʻiga ma le faʻailoga lava ia.

O le CUPRA Fanau e fai ma sui o se mea taua tele i le talavou Sipaniolo faʻailoga (naʻo le tolu tausaga le matua), lea ua uma ona i ai fuafuaga e faʻaopoopo nisi taʻavale eletise - o le isi o le gaosiga o le Tavascan.

Ae mo le taimi nei, Fanau mai o le taulaiga lea o lo tatou gauai ma, i tua atu o faʻaaliga uma o le faʻataʻitaʻiga fou - lea ua uma ona tatou ufiufi i totonu o tatou lava avanoa - ua tatou oʻo atu i totonu o autu na taʻitaʻia ai le mamanu o le faʻataʻitaʻiga.

Francesca Sangalli, Faatonu o Lanu & Mea i SEAT ma CUPRA
Francesca Sangalli ma sui o lana 'au faʻatasi ma le CUPRA Formentor.

I le avea ai o le CUPRA's muamua 100% eletise - o le Ateca e na o le faʻafefe, ae o le Formentor ma Leon e faʻaopoopoina faʻapipiʻi faʻapipiʻi i nei fesuiaiga - matou te fia vaʻai pe o le auala Fanau e ese mai isi faʻataʻitaʻiga. Sa manino mai Sagali:

"O tulafono a le CUPRA e sili atu nai lo na o le eletise ma matou te le manaʻo e faia se mea e ese mai le mea na matou vaʻaia i faʻataʻitaʻiga faʻafefe. O le CUPRA e iai ni vaega faʻapitoa e masani ai faʻataʻitaʻiga uma - o se gagana mamanu."

Francesca Sangalli, Colors & Materials director i SEAT ma CUPRA

I se isi faaupuga, mai lanu i ata po o textures, o le faailoga o loʻo i ai se DNA e tuʻufaʻatasia ai ona faʻataʻitaʻiga, e tusa lava po o le a le mea e faʻaosofia ai i latou, pe o se 100% eletise eletise filifili, e pei o le CUPRA Fanau mai, pe afai o se 100% eletise eletise filifili afi afi afi. , e pei o le CUPRA Ateca.

O se faʻamaopoopoina e mafai ona faʻamaonia e le alamanuia atoa e mautinoa lava le agai atu i se lumanaʻi atoa poʻo le tele o le eletise, e ui lava e le o faʻataʻitaʻiga uma o loʻo mulimulitaʻia lenei faiga, ma faʻamalamalamaina manino a latou faʻataʻitaʻiga eletise mai isi afi afi.

Francesca Sangalli, Faatonu o Lanu & Mea i SEAT ma CUPRA

Kopa

Afai ei ai se tasi o faʻamatalaga vaʻaia ua lauiloa ai le CUPRA o le faʻaaogaina o le leo apamemea, o se lanu na i ai talu mai le amataga. E mafai ona tatou vaʻaia o loʻo faʻaaogaina i vaega eseese o fafo ma totonu, lea e mafai ona amata mai i le faʻailoga faʻailoga i isi faʻailoga i fafo, poʻo totonu o faʻailoga ma friezes i totonu.

O autu e pei o le malosi ma le taʻaloga na suʻesuʻeina e le CUPRA, o le mea lea e faʻafefe ai le filifiliga mo se leo apamemea - e le sili atu ea le talafeagai o le filifili mo se leo tatou te vave faʻafesoʻotaʻi ma nei autu, e pei o le mumu?

CUPRA Fanau mai

I le avea ai o se faʻailoga fou, "CUPRA ua tuʻuina mai ia i matou (tagata mamanu) le avanoa e suʻesuʻe ai ma faʻaoga tulafono fou", o le tala lea a Francesca Sangalli, e taua tele mo le faʻailoga e tu ese mai isi, o lea o le sailiga mo se leo patino, lea Matou te vave. e fesoʻotaʻi ma le faʻailoga, na agaʻi atu i lenei faʻamoemoe: "e foliga mai i CUPRA uma e amanaʻia o CUPRA".

"Matou te mananaʻo e faʻailogaina i matou lava ae le o le vaʻaia o le 'tagata taʻaloga' masani. E ese foʻi la matou faʻasalalauga faʻapitoa mai le taʻavale masani e fiafia e taʻavale."

Francesca Sangalli, Colors & Materials director i SEAT ma CUPRA

E le gata i lea, "o le kopa o se mea e faʻaaogaina eletise", e pei ona faamanatu mai e Sangalli, o lea e mafai ai ona faʻamalosia lenei fesoʻotaʻiga i le va o le faʻailoga ma lona lumanaʻi eletise.

CUPRA Fanau mai

Mauaina

O le fa'aauauina ose autu o lo'o ta'uta'ua i le pisinisi tau ta'avale i aso nei ma ua ta'u mai e Francesca Sangalli e fa'apea fo'i i le CUPRA (ma le SEAT) o lo'o fa'atupula'ia i latou i le fa'aogaina o mea e sili atu ona gafatia ma toe fa'aaogaina. O se fa'ata'ita'iga o lenei mea o le Fanau mai e fa'aaoga alava ie faia mai palasitika toe fa'aaogaina, fa'aaogaina i le ogatotonu o le ufiufi o ona nofoa ituaiga pa'u.

CUPRA Fanau Faletupe

O lenei mea, e ta'ua o le SEAQUAL® Yarn, e maua mai i le aoina o palasitika - otaota o le gataifale mai matafaga, alititai ma luga, po'o le teuina iina i vaitafe ma gataifale - ma o le taunuuga o se faiga faapaaga ma le SEAQUAL® INITIATIVE. O le taimi lava e aoina ai, o lenei otaota palasitika e faia se polokalame faʻamamaina, ona liua lea i ituaiga mea eseese, e pei o alava ie o loʻo faʻaaogaina i le CUPRA Born.

Su'e lau isi ta'avale:

Faitau atili