Porsche 911 Speedster o le a gaosia ae ... e le mafai e tagata uma ona maua se tasi.

Anonim

Ina ua uma ona faʻaalia se faʻataʻitaʻiga o le 911 Saosaoa na ave e le Siamani se faʻataʻitaʻiga fou o le faʻataʻitaʻiga tutusa i Pale. O le taimi lea na vali mumu ma faʻatasi ai ma uili 21, o le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia i totonu o le taulaga o le malamalama na faʻaosofia atili ai le fiafia i tagata lautele ma faʻamaonia le mea ua masalomia: o le faʻataʻitaʻiga o le a alu i le gaosiga.

Ae fa'afilemu, e le o rosy uma, e pei ona fa'ailoa mai e Porsche o le gaosiga o le lumana'i 911 Speedster o le a fa'atapula'aina i le 1948 iunite. Ae aisea na filifilia ai e le Stuttgart brand lenei numera, e te fesili ai? Ia, e le o se mea na tupu, faatasi ai ma le 1948-unit brand o se faasinomaga i le tausaga o lona faavae ma o se saafiafiga foi i le uluai faataitaiga Porsche, le 356 o lona uluai prototype o se Speedster foi.

O le 911 Speedster o le a avea ma faʻataʻitaʻiga muamua o le faʻailoga e ofoina atu le measina Design pack na faia e Porsche e faʻamalieina ai tagata faʻatau e manaʻomia ni filifiliga sili atu mo le faʻavasegaina o latou faʻataʻitaʻiga.

Porsche 911 Speedster

Lanu fou ae tutusa le faavae

E ui lava i le lanu fou, uili eseese ma nisi mea faʻapitoa i totonu, o le faʻataʻitaʻiga na faʻaalia i Pale e faʻasoa mea uma ma le 911 Speedster Concept na faʻaalia e le faʻamanatuga o le 70 tausaga.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

Porsche 911 Speedster

O le mea lea, i lalo o se pupuni e faʻaalia e se pupuʻu, maualalo ma faʻafefeteina matagi; e ala i le leai o se pulou; o le pulou pito i luma, puipui palapala ma se ufiufi pito i tua fou ma fatu e lua e gaosia uma i le alava kaponi; o loʻo i ai le tino faʻaleleia o le 911 Carrera 4 Cabriolet ma le taʻavale ma le masini o le 911 GT3.

Faʻavae i luga o le faʻainisinia o le 911 GT3, o lenei 911 Speedster e sau ma le mea sili ona lata mai o le atmospheric flat-ono, le 4.0 l o le 500 hp, lea e mafai ona oʻo atu i le 9000 rpm ma e fesoʻotaʻi ma se tusi lesona ono-saosaoa gearbox.

Mea uma e tatau ona e iloa e uiga i le Porsche 911 Speedster

Faitau atili