"Flying" Lykan Hypersport mai le Furious Speed mo le fa'atautu'i

Anonim

Afai o oe o se tagata fiafia i le Furious Speed saga, e mafai ona e manatua le vaʻaia o Dominic Toretto (Vin Diesel) ma Brian O'Conner (Paul Walker) osooso mai le tasi fale i le isi ma se W Motors Lykan Hypersport , i Dubai, i le United Arab Emirates.

Ia, o se tasi o Lykan Hypersports e sefulu na faʻaaogaina i le Fast & Furious 7 o loʻo sauni e alu i luga mo le faʻatautuʻi i le aso 11 o Me - e ala i le RubiX portal - ma le maualuga o le faʻatauga faʻatau e tusa ma le lua miliona Euro.

Ina ua faʻalauiloa muamua, o le Lykan Hypersport o le lona tolu sili ona taugata gaosiga taʻavale i le lalolagi ma o se tasi o mea sili ona faʻapitoa, aua na o le fitu na gaosia.

Ae ui i lea, o lenei mea e sili atu le tele o tala faasolopito, ona e na o le pau lea o le "ola" o taavale e sefulu na faʻaaogaina e le Furious Speed au mo le faʻaaliga tele o le igoa lona fitu i le saga.

Ae afai na o le fitu kopi o Lykan Hypersport na faia, na faʻapefea ona faʻaogaina le sefulu i le pueina o le ata Fast & Furious 7? Ia, o le tali e matua faigofie lava.

Lykan HyperSport
Na o le fitu kopi o le Lykan HyperSport na fausia.

W Motors, o le kamupani o loʻo gaosia lenei taʻavale taʻavale, e faʻavae tonu i Dubai, e ui lava na faʻavae i Beirut, le laumua o Lepanona.

I le taimi nei, faatasi ai ma lenei saga asiasi i le sili ona taʻutaʻua o le UAE, na vaʻaia ai e W Motors iinei le avanoa lelei e faʻaalia ai le Lykan Hypersport i le lalolagi, na faia, mo lenei faʻamoemoe, sefulu taavale.

Ae ui i lea, na fausia i mea taugofie (fiberglass nai lo le carbon fiber, mo se faʻataʻitaʻiga) ma e faigofie faʻapitoa, aua e naʻo le faʻaaogaina i le taimi o le pueina.

Lykan HyperSport

E na'o le tasi o le toa 10 na sao mai le pu'eina faigata ma o le kopi tonu lea o lo'o fa'atau atu nei.

Manatua o le Lykan Hypersport o loʻo faʻamalosia e se masini twin-turbo ono-cylinder faʻafeagai ma le malosi o le 3.75 lita. O lenei poloka na fausia ma tuʻuina atu e le RUF, o se taʻutaʻua Siamani sauniuni, ma maua ai le 791 hp (582 kW) o le mana i le 7100 rpm ma le 960 Nm o le maualuga maualuga i le 4000 rpm.

Lykan HyperSport

O nei fuainumera ua lava lea e tuleia ai lenei hypersport ese mai le 0 i le 100 km / h i le 2.8s ma oʻo atu i le 395 km / h o le saoasaoa maualuga (faʻalagolago i le faʻapipiʻiina o faʻasalalauga), faʻamaumauga e faʻatasi ai ma le galuega puupuu i Hollywood - fesoasoani. e fa'amatala ai le fia miliona e mafai ona maua e lenei fa'atautu'i.

Faitau atili