O le Mercedes-Benz 190E lea e sili ona itiiti kilomita i le lalolagi?

Anonim

Talanoa e uiga i le talafaasolopito o Mercedes-Benz o loʻo talanoa e uiga i le 190 (W201) , o se faʻataʻitaʻiga e fiafia i le autasi e toʻaitiiti taʻavale e mafai ona mitamita ai. Faʻafouina i tulaga o tekinolosi ma mamanu, na iʻu ai i le faʻamaoniaina o ia lava mo lona mafanafana ma le tumau.

O tala o faʻataʻitaʻiga o le Mercedes-Benz 190 (W201) ma le tele o selau afe kilomita e tele ma fesoasoani e faʻaleleia le ata o lenei taavale e le mafai ona faʻaumatia. Ae o le taimi nei, ua iloa o loʻo i ai mo le faʻatau atu se kopi o le 190 i lalo ifo o le 20,000 kilomita ma i se tulaga mama moni, toetoe lava a na o le tuua o se faʻatau oloa.

O le Mercedes-Benz 190 e mamao mai le avea ma se taavale e seasea, ona o lona 11 tausaga o lona olaga ua silia ma le 1.8 miliona kopi na faʻatau atu. Ae ui lava i lea, o lenei 1992 faʻataʻitaʻiga ua folafola mai e tosina mai ai le tele o vaega fiafia i le "talanoaga", talu ai o le 20,000 kilomita o le mea lea na aofia ai soʻo se Mercedes-Benz 190 i masina muamua.

Mercedes-Benz 190E
Talu mai le 2013 ua na o le 1600 kilomita na malaga ai.

O le faʻataʻitaʻiga o loʻo fesiligia - o loʻo faʻatau atu i luga o le Car & Classic portal - o se faʻataʻitaʻiga 190E, faʻapipiʻiina i le 1.8-liter fa-cylinder gasoline engine na maua ai le 109 hp.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Na fa'atau muamua i Guernsey, o se motu i Peretania, o lenei Mercedes-Benz 190E o lo'o fa'aalia ai se fa'ai'uga pa'epa'e arctic e fa'atusatusa i se fale lanu moana.

Mercedes-Benz 190E
O totonu o lo'o iai pea ulua'i pepa fa'amau.

E tusa ai ma i latou e nafa ma le faʻatau, o totonu o loʻo "sagisogi fou" ma e oʻo lava i faʻamaufaʻailoga muamua falegaosimea. O palasitika i totonu o loʻo tumau pea le lanu muamua ma e leai se mataʻutia, faʻapea foʻi talita fafo, uili ma le chrome o le pito i luma. E fa'asaoina fo'i le pusa meafaigaluega na fa'atau atu ai ma fa'amau uma fa'amaumauga muamua ma le tala fa'asolopito o fa'alavelave na faia i le 29 tausaga talu ai.

Mercedes-Benz 190E
E na o le 11,899 maila le umi o lona ola i le 29 tausaga, e pei o le 19,149 kilomita.

E ui lava i le faʻaogaina o masini a le "Baby-Benz", o le tulaga o lenei faʻataʻitaʻiga e manaʻomia ai nisi faʻamatalaga. E le gata i lea, e le gata i le faʻaaogaina tele, e pei ona taʻu mai e le maualalo o maila, o lenei 190E naʻo le tasi le aiga na iloa ma e masani ona teu i totonu o se faletaavale mafanafana ma ufiufi i se ufiufi e pei ona sau ma le taavale lava ia.

Faʻatau atu e aunoa ma se faʻalavelave ma mo se tau e faʻamautu i le taimi o le lolomiina o lenei tusiga i le 11 000 GBP, e pei o le 12 835 euros, e mafai ona avea ma se tasi o Mercedes-Benz 190Es ma le maualalo o maila i le lalolagi. E mae'a le fa'atautu'i ile aso 14 o Mati.

Faitau atili