Land Rover Discovery Sport: 1.2 miliona kilomita i suʻega

Anonim

E 181 taʻavale na 'faapuapuagatia', ufiufi le 1.2 miliona kilomita, ma le malulu malulu mai le -36°C i Arjeplog, Suetena, e oo atu i le 51°C i le toafa o Dubai. O su'ega ia mo le Land Rover Discovery Sport.

Land Rover faʻamautinoa o lana SUV fou na faia le sili atu i le 11,000 suʻega eseese, ina ia ausia tulaga maualuga maualuga. Ua uma ona fa'ata'ita'iina i le maualuga i luga a'e o le 4000 mita ma ua fa'amanuiaina fo'i ona fa'asagatau mai le 40° i le 45°.

VAAI FOI: Fa'amalo atu ia te oe! Ua 25 tausaga o Land Rover Discovery

E oo lava i le vai e taofia ai, ona o lenei faataitaiga e mafai ona tetee atu i le 600mm o mea vai e ala i "tuuli".

Land-Rover-Discovery-Taaloga

O le Virgin Galactic ma le Land Rover na faʻamanatuina se paʻaga paionia i le maketi o le aerospace, lea na saofagā tele i le faʻaleleia o faʻataʻitaʻiga fou ma aumaia ai le poto masani i inisinia o le ituaiga Peretania.

O le ave o le taavale i le tapulaa e taua, faʻamoemoe e faʻamaonia e mafai ona sili atu i soʻo se mea. Pe i luga o mauga, faʻamama le togavao, poʻo luga ole siva Nürburgring i le va o pupuni o le "Green Hell".

Land-Rover-Discovery-Taaloga (6)

Ole Land Rover Discovery Sport fou ole a maua nofoa e 7 e maua ile tulaga masani. I tulaga o afi, o le 2 lita poloka o loʻo faʻamoemoeina, ua uma ona maua i le Range Rover Evoque ma se Jaguar V6 afi o loʻo faʻamaonia pea.

E LE'I MISIA: O lenei Land Rover tekinolosi e le vaaia ai taavale

E le o mea uma o le a fugalaau e pei o le Land Rover Discovery Sport fou o le a feagai ma se osofaʻiga mamafa, lea o faʻataʻitaʻiga e pei o le Audi Q5, BMW X3, Mercedes GLK ma Volvo XC60 folafola atu e le tuʻuina atu le malologa. E ui o le avanoa i fafo o le auala o le Land Rover Discovery Sport fou, e mafai ona avea ma auupega mamafa.

Land-Rover-Discovery-Taaloga (3)

O le Land Rover Discovery Sport fou o le a gaosia i le Jaguar Land Rover falegaosimea i Halewood, Egelani, i le kamupani a le Range Rover Evoque lea e faʻasoa ai le chassis, e ui lava ua suia. E leai nisi faʻamatalaga faʻapitoa poʻo aso faʻatau e iloa, e ui o mea uma e faasino i le kuata lona lua o le 2015.

Tumau ile Land Rover Discovery Sport vitio atina'e

Vitio

Land Rover Discovery Sport: 1.2 miliona kilomita i suʻega 7566_4

Faitau atili