Amata malulu. Aisea ua tele ai igoa o Aston Martins e amata ile 'V'?

Anonim

Vanquish, Vantage, Virage, Valhalla, Valkyrie, Vulcan. O nei igoa uma e lua mea e tutusa ai. Muamua, o mea uma e tutusa ma faʻataʻitaʻiga a Peretania Aston Martin; lona lua, o nei igoa uma e amata i le 'V'.

O lenei, o le mea moni, o le filifiliga o igoa e amata i le 'V' e Aston Martin e taʻu ai nisi o ana faʻataʻitaʻiga e le o se mea na tupu ma na filifili Carfection e vaʻai i le mataupu i se tasi o ana vitio.

O le mea lea, na matou iloa ai e pei lava (faʻataʻitaʻi) Lotus uma na faʻaalia i se igoa e amata i le mataitusi 'E', Aston Martin e tele faʻataʻitaʻiga o lona igoa e amata i le mataitusi 'V' aua o loʻo faʻatusalia, e tusa ai ma le faʻailoga, le tumutumu o lona vasega.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I le vitio tatou te iloa ai uiga i tua o igoa e amata i le 'V' pei o Vulcan (o se saafiafiga i se vaalele a Peretania ma se ata mai tala faʻasolopito a Roma), Vantage (o se igoa na amata mai i le 50s ma e tutusa ma "sili atu i se tulaga patino") i le Valkyrie sili ona lata mai.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili