I le mae'a ai o le tele o ta'aloga, o le Skoda Octavia 2013 ua fa'ailoa mulimuli ane

Anonim

E ui na le mafai e Skoda ona nana le fou Skoda Octavia 2013 seia oʻo i le aso o lana faʻaaliga aloaia, o le taumafaiga ma le fatufatuga na faia e le Czech brand i lana taua faasaga i le paparazzo e tatau ona talisapaia.

O le mea sili ona mataala, e mautinoa lava e faamanatu mai ai vaega eseese o loʻo faʻaalia i lenei fasimoli masani a Mekisiko. E tusa ma le lua masina talu ai, e lua vitio na faʻaalia i luga o le initaneti na faʻaalia manino ai laina o le Skoda Octavia fou ... O lona uiga, matou te manatu ... O le mea moni, o se seti uma a le Volkswagen Group lala e faʻasesē ai le paparazzo. E mafai ona fa'apea o le metotia na fa'aaogaina i lenei "fuafuaga" sa matua'i... le fa'aaloalo?! Na matou tuuina atu foi ia Skoda le faailoga "Camouflage of the Year". Ae ina ia malamalama atili i le mea lea ou te tautala ai, tu mai.

O le Skoda Octavia fou atonu o se tasi lea o faʻataʻitaʻiga sili ona faʻamoemoeina mo le 2013. Ma afai ua i ai le fiafia e vaʻai pe faʻapefea ona i ai le mamanu mulimuli o lenei tupulaga lona tolu, i le maeʻa ai o lenei tala malie, o le tului na tuʻuina atu i se manaʻoga e le mafaamatalaina e suʻe pe o le a. Skoda Sa ou manao e nana tele - "o le fualaau faasaina e masani lava ona sili ona manaʻomia". E le mafai ona e fa'ata'ita'ia se paparazzi, ma sa matua'i totogia e Skoda le faia o lena mea e le masani ai: Octavia 2013 na maua e aunoa ma se fa'ailoga i Chile.

Skoda-Octavia-2013

Faatasi ai ma lenei mauaina, o paparazzos, na tuuina atu se "tuʻi i le manava" toa o Czechs. Ae ui i lea, e le o mea uma na sese… O lenei taʻaloga pusi ma isumu na maua ai Skoda le tele o taimi, ma e mautinoa lava, i le loloto o le mea lea na latou faʻamoemoeina…

O lea la ua ou taʻuina atu ia te oe se tasi o tala sili ona lelei o nai masina talu ai, seʻi o tatou taulai atu i le mea e sili ona taua: le Skoda Octavia 2013 fou.

2013-Skoda-Octavia-III-3[2]

O le tala tele mo lenei tupulaga fou o le faʻaaogaina lea o le lauiloa MQB tulaga mai le Volkswagen Group, lea e faʻaaogaina foi i le Volkswagen Golf fou ma Audi A3. E pei ona e mateina, o se tala sili lenei mo tagata fiafia. O lenei tulaga o le a mafai ai e le uii o le Octavia ona tupu i le 90 mm le umi (4659mm), 45mm i le lautele (1814mm) ma le 108mm i le uili uili (2686mm), lea o le a taitai atu ai i se faateleina tele i totonu, aemaise lava i tua. nofoa.

Ae ia tuu atu ia i latou e manatu o lenei faateleina i le fua o le a atagia i le mamafa atoa o le taavale e tatau ona le fiafia. O le Octavia fou o le a le gata ina lapopoa, ae o le a mama foi nai lo lona muamua. E le o taʻua ai le faʻateleina o le faʻatupuina o le malosi o loʻo ofoina mai e le MQB platform.

2013-Skoda-Octavia-III-4[2]

A'o va'ava'ai toto'a nei i laina o lenei ala masani, e mafai ona tatou va'ai mamao mai, o le mea lea e matua'i va'ava'ai atu e sili atu le tau nai lo le masani. Ma faatasi ai ma lenei mea i le mafaufau, e le mafai e Skoda ona fesoasoani i le 'pampering' le Octavia fou ma le tele o meafaigaluega faatekinolosi, sili atu ona saʻo, faʻatasi ai ma le faʻaogaina o le cruise control, o le faʻaogaina o faʻailoga faʻailoga, le faiga o fesoasoani paka, o le paka. faiga malamalama, taualuga panoramic ma avetaavale ala filifilia.

E tusa ai ma afi, ua uma ona faʻamaonia e Skoda le i ai o afi afi e fa (TSi) ma le fa diesel (TDi). O le faʻailoga e alu i le Greenline 1.6 TDI version ma le 109 hp o le mana lea, e tusa ai ma le faʻailoga, o loʻo i ai le averesi o le 3.4 l / 100 km ma le 89 g / km o le CO2 emissions. O le sili atu 'tele' fa'aliliuga o lo'o tu'uina atu ile poloka 179hp 1.8 TSi, lea e sau e pei o se fa'ata'ita'iga fa'atasi ma le ono-saosaoa tusi ta'avale, ma o se filifiliga, o le fitu-saosaoa lua-clutch DSG gearbox otometi.

O le Skoda Octavia 2013 o le a tuʻuina atu i le lalolagi i le Geneva Motor Show, lea o le a faia ia Mati 2013. Mulimuli ane, o le a faʻalauteleina le lautele i le oʻo mai o se van variant, o nisi o faʻataʻitaʻiga taʻavale e fa ma le uiga taʻaloga RS. lomiga.

2013-Skoda-Octavia-III-1[2]

Tusiga: Tiago Luís

Faitau atili