Volkswagen ID.4. Mea uma e uiga ile ID fou ole tagata ole aiga

Anonim

I le gaosiga i le falegaosimea i Zwickau, Siamani, mo le masina nei, o le Volkswagen ID.4 na faʻaalia aloaia e le faʻailoga Siamani.

E tusa ai ma se sui o le Volkswagen o le aiga fiasili o faʻataʻitaʻiga eletise (ID), o le ID.4 e faʻavae i luga o le MEB platform, lea e avea ma faavae mo le "uso" ID.3 ma le "tausoga" Skoda Enyaq iV ma CUPRA el - Fanau .

E ese mai i le mea e tupu i le Volkswagen ID.3, o le ID.4 fou o le a avea ma se faʻataʻitaʻiga i le lalolagi atoa (o le faʻataʻitaʻiga muamua lea i le faʻailoga ID e faʻapea), ma o lona faʻatauga o loʻo fuafuaina e le gata i Europa, ae faʻapea foi i Saina. ma Amerika .

Volkswagen ID.4

O le sini o le faʻatau atu 1.5 miliona taavale eletise / tausaga i le 2025 ma mo lena Volkswagen e faʻatatau i le sao o ID.4, lea e faʻatatauina o le a fai ma sui o le 1/3 o nei faʻatau.

vaai aiga

Aesthetically, o le ID.4 e le natia le masani i le ID.3, faʻaalia se faʻalelei e mulimuli i le laina na faʻauluina e lona "uso laʻitiiti" lea na mafai ona matou suʻeina talu ai nei i Potukale.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ae mo totonu, e pei ona matou fai atu i le taimi muamua na faʻaalia ai e Volkswagen i nai vaiaso talu ai, o le mea sili ona taua e foliga mai o le leai o ni faʻatonuga faʻaletino ma le i ai o ni laupepa se lua, o le tasi mo le mea faigaluega panel ma le isi mo infotainment.

Volkswagen ID.4

I le mataupu fua, o le Volkswagen ID.4 e 4584 mm umi, 1852 mm lautele, 1612 mm maualuga ma 2766 mm wheelbase, tau e umi (+102 mm) ma lautele (+13 mm) nai lo le Tiguan ae puupuu nai lo lona laina "uso" (-63 mm).

I le faʻaaogaina o le gafatia o loʻo ofoina mai e le MEB platform, o le ID.4 e ofoina atu tulaga lelei o le nofoia i totonu o se ato ato ma le 543 lita, lea e mafai ona oʻo atu i le 1575 lita faʻafetai i le gaugau o nofoa.

Volkswagen ID.4. Mea uma e uiga ile ID fou ole tagata ole aiga 8336_3

Fa'apitoa (ma fa'atapula'aina) lomiga mo le fa'asa'olotoina

E pei o le ID.3, i le taunuu mai i luga o le maketi o le Volkswagen ID.4 o le a faʻaalia ni eseesega faʻapitoa ma faʻatapulaʻaina: o le ID.4 1ST ma le ID.4 1 ST Max. I Siamani, o le a avanoa muamua mo 49,950 euros ma le lona lua e 59,950 euros . Ae mo le gaosiga, o le a faʻatapulaʻaina i le 27 afe iunite.

Volkswagen ID.4

I nisi fa'aliliuga e fua ai le auvae 21''.

O lomiga uma e lua e fa'avae ile ID.4 Pro Performance ma e iai se afi ole 150 kW (204 hp) ma le 310 Nm tuu i luga o le au pito i tua. Ae mo le maa, o loʻo i ai le 77 kWh o le gafatia ma i totonu o nei lomiga e ofoina atu ai le tutoʻatasi e tusa ma le 490 km (WLTP cycle), o se tau e oʻo atu i le 522 km i le ID.4 Pro Performance.

A faʻapipiʻiina i lenei afi, o le Volkswagen ID.4 faʻataunuʻuina le masani 0 i le 100 km / h i le 8.5s ma oʻo atu i le 160 km / h o le saoasaoa maualuga.

I le lumanaʻi, o le oʻo mai o se faʻaitiitiga malosi (le ID.4 Pure) e tusa ma le 340 km o le tutoʻatasi o loʻo vaʻaia, lea e alualu i luma Volkswagen, lea e tatau ona vaʻaia lona tau amata i lalo ifo o latou. 37 000 euros.

Volkswagen ID.4

O le ogalaau e ofoina atu le 543 lita o le malosi.

Mulimuli ane, o le a oʻo mai se faʻataʻitaʻiga ma ni afi se lua (tasi o loʻo faʻapipiʻi i le pito i tua ma le isi i luma) o le a oʻo mai, taʻavale uma-uili ma le 306 hp (225 kW) faʻamalosia e le 77 kWh maa. Ae mo le GTX variant (o le mea lea o le a taʻua ai taʻaloga taʻaloga o Volkswagens eletise), o loʻo tumau pea se fesili tatala.

Ma le utaina?

E tusa ai ma le molia, o le Volkswagen ID.4 e mafai ona molia mai se DC vave faʻapipiʻiina socket e oʻo atu i le 125 kW o le mana (e pei o loʻo maua i le Ionity network). I nei mea, e mafai ona toe faʻaleleia le maa i le 77 kWh le gafatia i totonu ole 30 minute.

Volkswagen ID.4
O maa e foliga mai e "mama" i lalo o le fola.

O afea e te taunuu ai i Potukale?

Mo le taimi nei, e leʻi faʻaalia e Volkswagen le aso o loʻo fuafua e faʻalauiloa ai le ID.4 fou i le maketi Potukale poʻo le a le tele o lona faʻataʻitaʻiga eletise fou e tatau ona tau iinei.

Faitau atili