Fa'agalo Bugatti po'o Lamborghini. Ua tatalaina e leoleo a Dubai le Hoverbike

Anonim

Afai o leoleo a Dubai ua leva ona lauiloa mo a latou vaʻa tele o taavale - mai le BMW M6 i le Bugatti Veyron i le Aston Martin One-77 poʻo le Lamborghini Aventador - faʻafefea le faʻaopoopoga fou? Sei o tatou iloa le hoverbike.

Hoverbike? E foliga mai e pei o se mea mai se tifaga, ae e matua moni lava. O se “ uila afi” e leai ni uili, e pei o se koluse i le va o se uila afi ma se drone. E mafai ona lele e oo atu i le lima mita le maualuga ma oo atu i le 70 km/h. E oo atu i le 300 kilokalama lona mamafa ma e mafai ona galue mo le 20 i le 25 minute e faaaoga ai na o le eletise pe oo atu i le itula e faaaoga ai le penisini.

E le gata i le faagaoioia ma le lima, e mafai ai foi ona tatou faia mamao e oo atu i le mamao e ono kilomita.

Hoverbike

O le hoverbike o le fatuina lea o Hoversurf, o le tupuaga Rusia, lea e foliga mai na faʻafetaui lana ata Scorpion i manaʻoga o leoleo Dubai. E tusa ai ma Hoversurf, o le hoverbike ua uma ona pasia se faasologa o suʻega e mafai ai ona faʻagaioia i tulaga ogaoga - i Dubai, vevela vevela ma pefu o le masani.

O le mea o lo'o tumau pea le le manino o le a le ituaiga o galuega e mafai ona ia fa'atinoina i totonu o le au leoleo. Ae e mafai foi ona tatou fesili pe aisea ua maua ai le tele o taavale mai fafo… E tusa ai ma le matagaluega a leoleo, o le hoverbike e mafai ona avea ma taʻavale lelei mo le puleaina o feoaiga.

Ua matou agai i luma...

Taua Fetu - Uila Saosaoa

Faitau atili