Honda Civic Type OverRland, o lenei ituaiga R e mafai ona alu i so'o se mea

Anonim

Ua lauiloa o se tasi o fofo vevela sili ona aoga i aso nei, o le Honda Civic Ituaiga R o loʻo i ai se vaega tele o tagata fiafia (o le Civic o le "naʻo" le taʻavale lona lua e sili ona taʻua i luga o le Instagram, ma e tele lava ona o le Ituaiga R), o lea e le o se mea e ofo ai o nisi suiga na aliaʻe mai "mai le pusa".

O se tasi o nei suiga o le mea tonu lava lea o loo tatou talanoa ai i aso nei. Denominated Ituaiga Sivi i uta , o lenei ituaiga mataʻutia Type R na faʻatonuina e le Honda's British division ma o le taunuuga o galuega na faʻatinoina e le kamupani inisinia Ralph Hosier Engineering.

E ui ina faʻaalia i le aso o suʻega e le Sosaiete a le au gaosi afi ma le aufaipisinisi i le auala Millbrook i Egelani, o le Civic Type OveRland o se galuega e leʻi maeʻa. O le faʻamaoniga o nisi faʻamatalaga, o le mea e sili ona lauiloa o le leai o ni paneta (e pei o sakete pito).

Honda Civic Ituaiga i luga o le laueleele

Ituaiga R fatu, fa'agata uma fanua

Afai i faaupuga faʻainisinia na filifili Ralph Hosier Engineering e faʻatumauina mea uma - o le aumaia o le Civic Type OverRland i le ola e tumau pea 2.0 VTEC Turbo e mafai ona tuʻuina atu le 320 hp ma le 400 Nm o le malosi. ma o loʻo faʻaauau pea ona pasi atu le mana i uili pito i luma - e le mafai ona faʻapea e uiga i le faʻamalolo, tino ma e oʻo lava i totonu.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le mea lea, na suia le faʻamalolo (e ui lava i le tausia o nisi elemene o le uluai), faʻanofo le Civic Type OverRland i le isi 10 cm mai le eleele. O le Civic Type OveRland na maua fo'i pa'u i fafo o le auala ma se fa'asologa o fa'aopoopoga o le tino lea e fa'aopoopo i ai le fa'aoga fou o le ea ma le fa'apipi'i pito i luma.

Honda Civic Ituaiga i luga o le laueleele

E tele fa'amatalaga e mafai ai ona tatou va'ai o lenei poloketi e le'i mae'a.

I le pito i tua, o le faʻailoga e alu i le tuʻuina o paʻu faʻaalu se lua lea sa i ai le faamalama pito i tua. I totonu, e leai se faaletonu o le fale lola masani, ma nofoa fetuutuunai e maua fusi lima-matau. E ui ina faʻamatalaina e Honda o se faʻataʻitaʻiga, ua fuafua Ralph Hosier Engineering e faia ni faʻataʻitaʻiga.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili