O nei ituaiga e 12 ua uma ona faamavae ia Diesel

Anonim

Ina ua mavae le tele o tausaga o "faauoga" i le va o le fale gaosi taavale ma le afi tiso, na paʻu mea uma ina ua faia le Dieselgate. Mai lena taimi, o ituaiga e oʻo mai i lena taimi na latou taliaina afi tiso e fai ma fofo e ausia ai sini o le faʻaitiitia o le CO2 emissions, faʻafaigaluegaina miliona i latou atinaʻe, na amata ona manaʻo e tuua i latou vave nai lo latou sailia. timuga.

I le faaopoopo atu i le Dieselgate, o le tulaʻi mai o tulafono fou e tetee atu i le filogia i le tele o atunuu ma e oʻo lava i le faʻasaina o le faʻasalalauina o taʻavale afi i totonu o nisi o taulaga ua mafua ai ona filifili le au faʻatau mai le ofoina atu o lenei ituaiga afi i la latou vaega. Afai tatou te faʻaopoopoina i lenei mea moni le le talitonuina o tagata faʻatau ma le pa'ū o le faʻatau atu o taʻavale Diesel, e le o se mea e ofo ai le tele o faʻailoga ua amata ona suʻe mo isi mea.

O le mea lea, e ui o nisi ituaiga, e pei o le BMW, o loʻo faʻaauau pea ona puipuia le i ai o masini Diesel i la latou laina, o isi ua filifili tonu i le faʻafeagai ma ua faʻaumatia atoa le ofo o lenei ituaiga afi i totonu oa latou pasese, faʻatau i luga o hybrids, eletise poʻo. afi afi.. Gasolini. O fa'ailoga nei e sefululua ua uma ona fai pe fa'ailoa mai o le a latou faia.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

Faitau atili