Audi lafoai Audi R8 e-tron gaosiga

Anonim

O lea e oʻo mai i le iʻuga o se tasi o galuega sili ona mataʻutia o le faʻailoga Siamani. Le Audi R8 e-tron o le a le gaosia.

Mo le toeitiiti atoa le ono tausaga, na faʻaleleia ai e Audi le manatu o le atinaʻeina o se taʻavale taʻavale eletise e maualuga le faʻatinoga. Ina ua maeʻa faʻataʻitaʻiga faʻaalia i le 2009 ma le 2011 lomiga o le Frankfurt Motor Show, o le faʻailoga na tuʻuina atu i Geneva, i le tausaga talu ai, o le gaosiga o le Audi R8 e-tron, faʻatasi ai ma afi eletise e lua o le 462 hp o le mana tuʻufaʻatasia ma le 920 Nm o. torque, faʻatagaina faʻavavevave mai le 0 i le 100 km / h i le na o le 3.9 sekone, o le maualuga maualuga o le 210 km / h ma le aofaʻi o 450 kilomita o le tutoʻatasi.

Ae o le mea muamua na foliga mai o se faʻataʻitaʻiga faʻamaonia na iu lava ina le iloa i masina na sosoo ai ma, e le o se mea e ofo ai, ua faʻagata ona o le le lauiloa. I le na o le sili atu ma le tausaga, na taʻutaʻu atu e le faʻailoga na faʻatau atu i lalo ifo o le 100 iunite - o le Audi R8 e-tron sa tau i le tusa ma le tasi miliona euros.

FESOASOANI: Ua manumalo le Audi RS 3 i le saloon variant ma le 400 hp o le malosi

Ae, e le o faʻamoemoeina o le a taofi Audi iina pe a oʻo mai i faʻataʻitaʻiga o "zero emissions". Faatasi ai ma le pisinisi o loʻo faia ni laasaga tetele i le eletise, o le masani o le tele ma le tele o faʻailoga o loʻo faʻatau i lenei ituaiga afi. Se'i tatou va'ai po'o le a le lumana'i mo le ituaiga mama.

Ata fa'amalosi Lanu: Blue maneta

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili